Chris Sleveland forlenger med EIK

Fredag signerte Chris Sleveland på en avtale med EIK som strekker seg ut 2019-sesongen.

KONTRAKTFORLENGELSE

EIK Fotball er svært fornøyde med at Chris Sleveland har valgt å forlenge kontrakten med tigrene. Midtbanespilleren har signert på en avtale 2-årsavtale med klubben.

– Vi gleder oss veldig over at Chris Sleveland blir med oss videre. Han har hatt en meget imponerende høst, og har vist en fin utvikling, sier EIKs påtroppende sportssjef, Ojan Bijan.

– Sleveland er klubbens fremtid. Det er en lokal og sulten spiller som vi har svært stor tro på at vil utvikle seg videre. Nå er det viktig at han jobber hardt videre for å utvikle seg, sier Bijan.

«Sleveland er klubbens fremtid. Det er en lokal og sulten spiller som vi har svært stor tro på at vil utvikle seg videre. Nå er det viktig at han jobber hardt videre for å utvikle seg». Ojan Bijan

Fornøyd spiller

Spilleren selv er strålende fornøyd med at han nå får spille i den gule og svarte drakten de to neste sesongene.

– Det har vært en kjekk sesong med mange gode øyeblikk. Nå ser jeg veldig frem til videre spill på Husabø og med mange gode øyeblikk i vente. Jeg har stor tro på at klubben har potensial til å utvikle seg videre, sier Chris Sleveland.

Midtbanespilleren står i år bokført med 20 kamper så langt denne sesongen, og med én nettkjenning.

«Det har vært en kjekk sesong med mange gode øyeblikk. Nå ser jeg veldig frem til videre spill på Husabø og med mange gode øyeblikk i vente». Chris Sleveland

Share