Remme tar to nye år i EIK

EIK er enige med midtbanespiller Sander Remme om en ny toårsavtale med de gule og svarte.

KONTRAKTFORLENGELSE

EIK Fotball gleder seg over at Sander Remme blir EIK-spiller de to neste årene. Fredag ettermiddag signerte han på en avtale som binder han til klubben de to neste årene.

– Sander Remme er klubbens fremtid. Han har et fantastisk potensial og et stort talent. Han er fortsatt veldig ung, og jeg tror han kommer til å fortsette den gode utviklingen videre, sier påtroppende sportssjef, Ojan Bijan.

«Sander Remme er klubbens fremtid. Han har et fantastisk potensial og et stort talent. Han er fortsatt veldig ung, og jeg tror han kommer til å fortsette den gode utviklingen videre». Ojan Bijan

– I 4. divisjon har Remme briljert i omtrent samtlige kamper denne sesongen. I tillegg viste han i kamper som mot Viking at virkelig kan levere gode prestasjoner mot svært god motstand. Vi er derfor veldig fornøyde med at vi har sikret oss han for to nye år, uttaler Bijan.

Gleder seg til fortsettelsen

Midtbanetalentet selv er også svært fornøyd med å ha signert på en ny kontrakt med klubben han har spilt for hele sitt liv.

– Jeg gleder meg veldig til fortsettelse. Det har vært mange kjekke opplevelser i år, og nå ønsker jeg å jobbe enda hardere for å utvikle meg mer den kommende sesongen, sier Sander Remme.

Remme står i år bokført med ti kamper for A-laget og 17 kamper for rekruttlaget så langt.

«Jeg gleder meg veldig til fortsettelse. Det har vært mange kjekke opplevelser i år, og nå ønsker jeg å jobbe enda hardere for å utvikle meg mer den kommende sesongen.» Sander Remme

Share