Stian Sleveland enig om nye år i EIK

Stian Sleveland fortsetter som EIK-spiller de to neste årene.

KONTRAKTFORLENGELSE

EIK Fotball er svært fornøyde med at Stian Sleveland har forlenget kontrakten med EIK for to nye år. Det ble klart da han signerte på en ny avtale med tigrene fredag ettermiddag.

– Stian Sleveland har tatt store steg denne sesongen. Han har vist med innsats, entusiasme og ferdigheter at han gjør det veldig bra på dette nivået. Vi har vært klar på hele tiden at vi har ønsket oss Sleveland med videre de neste sesongene. Derfor er vi fornøyde med at han nå har signert, sier påtroppende sportssjef, Ojan Bijan.

«Vi har vært klar på hele tiden at vi har ønsket oss Sleveland med videre de neste sesongene. Derfor er vi fornøyde med at han nå har signert» Ojan Bijan

– Stian er en viktig bidragsyter både på banen og av banen med sine holdninger og gode egenskaper. Det betyr mye for laget, sier Bijan.

Gleder seg til videre spill

26-åringen kom fra Eiger til EIK i forkant av 2017-sesongen. Han har tidligere også spilt for tigrene. I år har han rukket å bli en supporterfavoritt for mange med sin oppofrende spillestil.

– Jeg gleder meg veldig til to nye år i EIK. Jeg har hatt en veldig fin sesong, og gleder meg nå til nye sesonger på Husabø hvor jeg håper vi kan levere enda bedre prestasjoner enn det vi har gjort i år, sier Stian Sleveland.

I starten av sesongen spilte Sleveland i forsvarsrekka. I høst har han blitt omskolert til spiss, og står nå bokført med fem scoringer. For A-laget har han vært på banen 25 ganger denne sesongen.

Fredag ble det også kjent at Chris Sleveland og Sander Remme har forlenget med to nye år med EIK. Det kan du lese mer om i egne saker på vår nettside.

«Jeg gleder meg veldig til to nye år i EIK. Jeg har hatt en veldig fin sesong, og gleder meg nå til nye sesonger på Husabø hvor jeg håper vi kan levere enda bedre prestasjoner enn det vi har gjort i år». Stian Sleveland

Share