To kamper gjenstår for EIK-damene

EIK-damene i 3. divisjon har to viktige seriekamper igjen før sesongen er slutt. Lørdag møter de gule og svarte Staa Jørpeland borte.

EIK har en svært tøff kamp i vente når de tar turen til Jørpeland for å møte Staal Jørpeland på førstkommende lørdag. De grønne og sorte leder nemlig serien med 53 poeng, og har nok sterke intensjoner om å beholde førsteplassen. Da lagene møttes i Egersund, endte det med 4-0-seier til Staal Jørpeland. Det betyr at det er et revansjesugen gjeng som reiser til Jørpeland på lørdag.

Tigrene står med 35 poeng, og har med seier mulighet til å klatre forbi Vidar, som ligger på fjerdeplass med én kamp mer spilt enn tigrene. Forrige kamp for EIK-damene endte med et knepent 1-2-tap for Hinna 2 på bortebane.

Onsdag i neste uke er det sesongavslutning hjemme mot Kopervik. De er klar tabelljumbo, og har kun kapret sju poeng så langt denne sesongen. Den kampen har avspark på B&G-banen på Husbø onsdag klokken 19.00.

Lørdagens kamp mot Staal Jørpeland sparkes i gang klokken 13.00.

Share