Kvartett har signert nye kontrakter

Kenneth Grande, Henning Romslo, Sverre L. Larsen og Mathias K. Perttamo har alle forlenget kontraktene sine med to nye år.

KONTRAKTSFORLENGELSE

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at kvartetten Kenneth Grande, Henning Romslo, Sverre L. Larsen og Mathias K. Perttamo har signert på hver sin 2-årskontrakt med tigrene. Alle fire har vært svært sentrale på A-laget de siste årene, og nå er det altså klart at de blir med videre de to neste årene.

– Vi er veldig fornøyde med at disse fire spillerne blir med oss videre. De har vært svært sentrale for oss de siste årene, og de var sterkt ønsket med i fortsettelsen, sier sportssjef, Ojan Bijan.

– Med dette ønsker vi å sende ut et signal om hvordan vi ønsker å satse. Alle fire er lokale spillere som har spilt for klubben i mange år, og det er de vi ønsker å bygge laget rundet videre de kommende sesongene, uttaler Ojan Bijan.

«Med dette ønsker vi å sende ut et signal om hvordan vi ønsker å satse. Alle fire er lokale spillere som har spilt for klubben i mange år, og det er de vi ønsker å bygge laget rundet videre de kommende sesongene». Ojan Bijan

Blir med ut 2019

Med 2-årskontrakter betyr det at de skal spille for EIK ut 2019-sesongen.

– Jeg er veldig fornøyd med at alle gikk med på å signere 2-årskontrakter med klubben. Det er viktig med tanke på kontinuiteten for oss. Nå har vi sikret oss at det som har vært stammen i EIK-laget de siste sesongene, blir med videre, fortsetter Bijan.

«Nå har vi sikret oss at det som har vært stammen i EIK-laget de siste sesongene». Ojan Bijan

Sverre L. Larsen er kaptein og har spilt for EIK siden han kom fra Bryne sommeren 2013. Henning Romslo ble også hentet fra Bryne sommeren 2013. Begge er vært viktige på EIKs midtbane de siste sesongene. Kenneth Grande kom til EIK i forkant av 2012-sesongen, den første sesongen for EIK i 2. divisjon etter opprykket fra 3. divisjon i 2011. Mathias K. Perttamo har spilt sammenhengende for EIK siden 2012. Perttamo har imidlertid født og oppvokst i klubben, og var sentral på EIK før han hadde et kort opphold i Fløy tilbake i 2011.

I forrige uke signerte Stian Sleveland, Chris Sleveland og Sander Remme på nye 2-årskontrakter.

Foto: Ole Kristian Larsen/ EIK Fotball

Les også:Stian Sleveland signerte

Les også:Chris Sleveland skrev under

Les også:Sander Remme blir med videre

Share