Talentfull juniorspiller blir en del av A-troppen

Stein Johnny Myklebust har skrevet under på en 2-årskontrakt og slutter seg dermed til A-lagstroppen.

KONTRAKTSIGNERING

EIK Fotball er svært fornøyde med å ha fått signert juniorspiller Stein Johnny Myklenbust på en 2-årskontrakt med de gule og svarte.

Det unge forsvarstalentet på 18 år har hatt en lysende høstsesong på B-laget og på klubbens juniorlag. Han flyttes nå opp i A-lagstroppen foran 2018-sesongen.

– I likhet med Chris Sleveland og Sander Remme, er Stein Johnny Myklebust klubbens fremtid. Derfor er det viktig for oss å vise at de er ønsket med som en viktig del av A-lagstroppen den kommende sesongen, sier sportssjef Ojan Bijan.

– Myklebust er 18 år og har alle forutsetninger for å bli en etablert A-lagsspiller. Denne sesongen har han imponert meg veldig på rekruttlaget. Han er uredd og svært moden i spillestilen tatt hans unge alder i betraktning, uttaler Ojan Bijan.

«Myklebust er 18 år og har alle forutsetninger for å bli en etablert A-lagsspiller. Denne sesongen har han imponert meg veldig på rekruttlaget.» Ojan Bijan

Glad for kontrakt

Forsvarsspilleren var selv glad for å ha signert på en kontrakt med tigrene.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en ny og lærerik sesong. Det ser jeg virkelig frem til, sier Stein Johnny Myklebust.

18-åringen hadde trøbbel med skader i starten av året, og ble ikke kampklar før til sommeren dette året.

– Jeg hadde en marerittstart på sesongen hvor jeg hadde en skadet ankel. Jeg spilte ikke min første kamp før på Dana Cup, men siden har det godt veldig bra, sier Myklebust.

– Det har vært en lærerik sesong hvor jeg har forsøkt meg på et høyere nivå enn tidligere. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Myklebust.

«Det har vært en lærerik sesong hvor jeg har forsøkt meg på et høyere nivå enn tidligere. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen». Stein Johnny Myklebust

Mandag ble det for øvrig klart at Kenneth Grande, Mathias K. Perttamo, Henning Romslo og Sverre L. Larsen blir med videre de to neste sesongene.

Les også:Kvartett signerte nye kontrakter

Share