Viktig forsvarsbrikke forlenger

Marcel Wawrzynkiewicz har forlenget kontrakten og blir EIK-spiller også i 2018.

KONTRAKTSFORLENGELSE

Tirsdag kveld signerte forsvarsspiller Marcel Wawrzynkiewicz på en ny 1-årskontrakt med de gule og svarte. Den tidligere Vålerenga-spilleren har vært fast inventar på EIKs A-lag side hans ankomst i august 2015. 23-åringen har vist seg å være en svært anvendelig spiller som kan brukes i flere posisjoner. Hovedsaklig spiller han back og midtstopper.

«Wawrzynkiewicz er for oss referansepunktet av en profesjonell, seriøs og ambisiøs spiller og det var ingen tvil om at vi ønsket å knytte han til oss for en ny sesong på et tidlig stadium». Ojan Bijan

Viktig spiller

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er strålende fornøyd med at Wawrzynkiewicz blir med videre.

– Wawrzynkiewicz er for oss referansepunktet av en profesjonell, seriøs og ambisiøs spiller og det var ingen tvil om at vi ønsket å knytte han til oss for en ny sesong på et tidlig stadium, uttaler Ojan Bijan.

– Han blir en sentral brikke for vår satsing i 2018. Vi veldig fornøyd med at han nå blir med og satser videre i gult og svart, sier Bijan.

Marcel Wawrzynkiewicz kom til EIK sommeren 2015 fra den polske klubben GKS Tychy. Foreløpig står han bokført med 57 offisielle kamper i tigerdrakta. 27 av kampene spilte han i 2017-sesongen. Han har tidligere også spilt for Vålerenga, Cracovia Kraków og GKS Katowice.

«Han blir en sentral brikke for vår satsing i 2018. Vi veldig fornøyd med at han nå blir med og satser videre i gult og svart». Ojan Bijan

EIK Fotball gleder seg til en ny sesong med Wawrzynkiewicz med på laget.

 

Share