Romslo: – 2018 kan bli et spennende år

Denne uka signerte Henning Romslo på en ny 2-årskontrakt. Midtbanegeneralen gleder seg til det han tror blir en god 2018-sesong.

NY KONTRAKT

26-åringen trengte ikke særlig lang betenkningstid før han bestemte seg for å satse videre med EIK de to neste årene. Omtrent samtidig som Sverre L. Larsen, Kenneth Grande og Mathias K. Perttamo  signerte på nye kontrakter med tigrene, gjorde Romslo det samme.

– Jeg stortrives EIK og vi har det utrolig kjekt sammen som lag, sier Henning Romslo.

«Jeg stortrives EIK og vi har det utrolig kjekt sammen som lag». Henning Romslo

– Jeg har veldig stor tro på den kommende sesongen og satsingen som blir gjort av klubben hvor det skal være fokus på lokal forankring. Det er noe jeg hadde veldig lyst til å være med på, uttaler den tidligere Bryne-spilleren.

Små marginer

Denne sesongen endte de gule og svarte på en 9.-plass i den nye og tilspissede PostNord-ligaen, som ble halvvert foran 2017. Neste år tror Romslo at klubben kan ta nye steg.

– Det er et langt steg opp til toppen av tabellen. Men om det jobbes hardt nok, og vi gjør de riktige tingene, tror jeg ikke det er så mye som skal til før vi kan være i posisjon til å utfordre lagene som vil kjempe i toppen, fortsetter Romslo.

«Det er et langt steg opp til toppen av tabellen. Men om det jobbes hardt nok, og vi gjør de riktige tingene, tror jeg ikke det er så mye som skal til før vi kan være i posisjon til å utfordre lagene som vil kjempe i toppen» Henning Romslo

– Jeg tror det er få knapper som skal trykkes på før det kan bli virkelig bra på Husabø. Klubben og laget har et stort potensial, mener midtbanespilleren.

Henning Romslo står bokført med totalt 137 kamper for tigrene etter overgangen fra Bryne sommeren 2013. Den nye kontrakten binder han til klubben ut 2019-sesongen.

Les også: Kvartett signerte nye kontrakter

Les også: Marcel Wawrzynkiewicz forlenget kontrakten

Les også: Juniorspiller flyttes opp i A-troppen

Foto: Kjell Åvendal/Tore Skailand

Share