Flott sesongavslutning for EIK-damene

EIK-damene avsluttet sesongen med en solid 4-1-seier over Kopervik onsdag kveld.

EIK – KOPERVIK 4-1 (3-0)

Sesongens siste kamp ble spilt hjemme mot Kopervik. Det var et svært revansje klart EIK-lag som ville rette opp den begredelige forestillingen i 4-1 tapet i bortekampen. De første ti minuttene var det stort sett bare feilpasninger og merkelige valg å se. Etter cirka 20 minutter løp Ingrid Olsen opp en langpasning og uten å nøle satte hun den sikkert i mål 1-0.

Dominerte

EIK kom da i gang med spillet og leverte flott fotball. Martine Klippen økte ledelsen til 2-0 da hun på frispark satte et velplassert skudd i mål til 2-0. Minuttet etterpå tok samme Martine et godt corner som en godt presset Kopervik-spiller headet rett i eget mål til 3-0. EIK styrte fullt og helt det som skjedde på banen resten av omgangen. Forsvaret hadde god kontroll og midtbanen  jobbet godt sammen. Kopervik på sin side hadde kun en stor mulighet før hvilen.

Måtte levere i andre omgang

EIK-damenes største utfordring de siste kampene har vært og fortsette med en god andre omgang. Så i pausen ble det formant tydelig om at det måtte jobbes like hardt i andre omgang. EIK styrte det meste i andre omgang og hadde flere muligheter til å øke ledelsen. Det skulle allikevel være Kopervik som satte inn en redusering på straffe i det 76. minutt. EIK fortsatte å spille og etter flere flotte pasninger i et mønsterangrep kunne Sekine Netland styre inn sluttresultatet til 4-1.

Det betyr at det unge EIK-laget endte på en flott 5.-plass i en tøff 3. divisjon, mens EIK 2 kom på en bra 2.-plass i 4. divisjon.

Nå forsetter EIK damene med treninger ut hele november. Det er bare og møte opp for nye spiller som har lyst å se om EIKs damelag kan være noe.

Treningene blir Mandag og torsdag klokken 18.30 – 20.00.

Foto: Sveinung Klippen

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Kiwi-banen, Slettebø:

EIK 1 – Kopervik (3-0) 4-1

Målene: 1-0 (19) Ingrid Olsen. 2-0 (27) Martine Klippen, 3-0 (28) Selvmål. 3-1 (76) Straffemål Kopervik. 4-1 (87) Sekine Netland.

Dommer: Rune Røyland Hovsherad IL. God

Tilskuere: cirka 40

EIKs lag: Lise Eikeland, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Kamilla Vigrestad, Ragnhild A Torstensen, Emilie Klippen, Hilde Figve, Charlotte Olsen, Martine Klippen, Sekine Netland og Ingrid Olsen.

Benytte innbyttere: Renate Dyrnes, Anne Birkeland og Karoline S Pedersen.

Share