Kim Robert Nyborg vender tilbake til EIK

Kim Robert Nyborg er klar for EIK. 28-åringen, som står bokført med 117 kamper i gult og svart, er nå klar får yte sitt beste for tigrene de neste to årene.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med at Kim Robert Nyborg igjen blir EIK-spiller. Den anvendelige fotballspilleren har signert på en 2-årskontrakt med de gule og svarte. Nyborg står bokført med 117 A-lagskamper for EIK, og er nå klar for flere i 2018. I perioden 2013 til og med 2016 var 28-åringen en svært sentral brikke for EIK i 2. divisjon. Kontrakten hans starter den 1. januar 2018.

Foran 2017-sesongen gikk Kim Robert Nyborg til Levanger i OBOS-ligaen for å spille under tidligere EIK-trener Magnus Powell. Nyborg var på banen 19 ganger for Levanger, men er nå klar til å flytte hjem til Egersund.

«Meg, trener Ólafur Örn Bjarnason og resten av den sportslige ledelsen identifiserte tidlig hvilke spillere vi ville ha, og Nyborg var definitivt en av dem». Ojan Bijan

Henrykt sportssjef

EIKs sportssjef, Ojan Bijan, er henrykt over at klubben har sikret seg nok en lokal forsterkning foran 2018-sesongen.

– Meg, trener Ólafur Örn Bjarnason og resten av den sportslige ledelsen identifiserte tidlig hvilke spillere vi ville ha, og Nyborg var definitivt en av dem, uttaler Ojan Bijan.

– Nyborg kommer fra en klubb på et høyere nivå, og det er gull verdt med slik erfaring i et lag, sier Bijan.

Solid forsterkning

Sportssjefen tror Kim Robert Nyborg vil være en massiv forsterkning for laget foran 2018-sesongen.

– Det er en fantastisk signering, og vi gleder oss over at han nå er tilbake i EIK hvor han har mange sesonger bak seg, og kjenner veldig mange av spillerne, sier Bijan.

– Nyborg er en ledertype, og denne signeringen støtter opp om den lokale forankringen som blir særdeles viktig den kommende sesongen, sier Bijan.

«Nyborg er en ledertype, og denne signeringen støtter opp om den lokale forankringen som blir særdeles viktig den kommende sesongen». Ojan Bijan

Gleder seg til gjensyn

Den tidligere Bryne- og Eiger-spilleren er selv strålende fornøyd med at han nå er tilbake på Husabø.

– Det blir kjekt å kunne spille fotball rundt dørene igjen, smiler han.

– Dette blir et veldig hyggelig gjensyn med venner og gamle lagkamerater. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Nyborg.

28-åringen synes oppholdet i Levanger var en god erfaring å ta med seg videre i karrieren.

» Dette blir et veldig hyggelig gjensyn med venner og gamle lagkamerater. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang». Kim Robert Nyborg

– Det har vært veldig lærerikt og noe jeg tar med meg videre, sier Nyborg og legger til:

– Nå gleder jeg meg veldig til å trene sammen med gjengen igjen, avslutter han.

Kim Robert Nyborg scoret 4 mål i OBOS-ligaen i 2017.

Mandag denne uken ble det for øvrig klart at midtstopper Marius Andersen blir EIK-spiller igjen etter flere år med spill for Arendal og Fløy på Sørlandet.

Les også: Marius Andersen gjør comeback i EIK

Foto: Ole Kristian Larsen/ EIK Fotball

Kim Robert Nyborg mot Odda i Idrettsparken i 2015. Arkivfoto: Kjell Åvendal

Share