Spiridonov og tre andre forlater EIK

EIK Fotball er enig med målvakten Igor Spiridonov om at kontrakten ikke skal forlenges. Samtidig avslutter klubben samarbeidet med tre andre litauere.

KONTRAKTSSLUTT

Igor Spirdionov har vært en solid sisteskanse for EIK de tre siste sesongene i PostNord-ligaen. Den litauiske keeperen kom til EIK fra Kirkenes foran 2015-sesongen. Han var et klart førstevalg den første sesongen, og spilte da 39 kamper. Det andre året ble Spiridonov korsbåndskadet og fikk kun med seg ni kamper for tigrene. I 2017 har målvakten vært et klart førstevalg for EIK, og spilte 35 kamper. Dermed fikk han totalt 83 kamper for de gule og svarte.

– Spiridonov har vært en ytterst profesjonell keeper gjennom hele tiden i EIK. Vi ønsker han lykke til videre, sier EIKs sportssjef, Ojan Bijan.

Ignas Driomovas ble hentet til EIK i sommer som reservekeeper, og fikk aldri debuten på A-laget. Han gjorde imidlertid en god figur på rekruttlaget i 4. divisjon.

«Spiridonov har vært en ytterst profesjonell keeper gjennom hele tiden i EIK. Vi ønsker han lykke til videre». Ojan Bijan

Delaktige i opprykk

Simonas Stankevičius kom også til EIK i sommer på lån fra OBOS-liga-klubben Mjøndalen. Låneavtalen er nå avsluttet, og han har returnert til Mjøndalen. Stankevičius spilte sju kamper for A-laget og var også sentral på rekruttlaget i 4. divisjon i høst.

– Jeg vil takke Stankevičius og Driomovas for deres viktige bidrag på rekruttlaget. De spilte en viktig rolle i kampen om opprykk til 3. divisjon, sier Bijan.

«Jeg vil takke Stankevičius og Driomovas for deres viktige bidrag på rekruttlaget». Ojan Bijan

Zigmas Komaras har vært en viktig del av støtteapparatet de siste sesongene hvor han har vært fysisk trener og massør. EIK Fotball er også enig med han om å avslutte arbeidsforholdet.

– Vi har nytt veldig godt av Komaras sin kompetanse i klubben. Han har hatt en viktig funksjon, sier sportssjefen.

EIK Fotball ønsker å takke samtlige for for godt samarbeid. Vi ønsker dem lykke til i sine respektive karrierer.

Share