Sander Haugstad klar for EIK

Eiger-unggutten Sander Haugstad er klar for spill i gult og svart.

OVERGANG

EIK Fotball er svært fornøyde med å offentliggjøre at Sander Haugstad blir EIK-spiller.

18 år gamle Haugstad var på banen for Eigers A-lag hele 24 ganger denne sesongen. Angriperen betegnes som svært talentfull og med et stort potensial. Unggutten leverte tre nettkjenninger i 2017-sesongen fra sin kantposisjon.

Den tidligere Eiger-spilleren er tiltenkt en plass på rekruttlaget i 3. divisjon neste år, men med gode muligheter for ta steget opp på A-laget.

– Vi er meget fornøyde med å få Sander Haugstad med på laget. Han er et stort talent som vi har god tro på at vil fortsette den gode utviklingen, og da er veien kort til A-laget, sier sportslig leder i EIK Fotball, Håkon Lædre.

«Vi er meget fornøyde med å få Sander Haugstad med på laget. Han er et stort talent som vi har god tro på at vil fortsette den gode utviklingen, og da er veien kort til A-laget». Håkon Lædre

Gleder seg

18-åringen selv gleder seg veldig til å komme i gang på treningsfeltet.

– Jeg leder meg veldig til å komme i gang for EIK. Jeg har hatt en god sesong for Eiger, og nå følte jeg det var naturlig å prøve meg i en annen klubb på et høyere nivå, sier Haugstad.

– Håper er at jeg kan utvikle meg videre i EIK, og i første omgang gjør det såpass bra at jeg får trene med A-laget, uttaler Haugstad.

«Håper er at jeg kan utvikle meg videre i EIK, og i første omgang gjør det såpass bra at jeg får trene med A-laget». Sander Haugstad

Fornøyd sportssjef

Denne sesongen har unggutten hovedsaklig spilt i en kantrolle på Eiger. Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er glad for å ha Haugstad på plass.

– Sander Haugstad er utvilsomt et stort talent med et stort ønske om å utvikle seg videre. Det er en spiller jeg har ønsket meg lenge, og jeg er svært fornøyd med at han valgte EIK. Nå skal vi legge til rette slik at han kan ta ytterligere steg, sier Bijan.

EIK Fotball ønsker Sander Haugstad velkommen til klubben.

Foto: Håkon Lædre/ EIK Fotball

«Sander Haugstad er utvilsomt et stort talent med et stort ønske om å utvikle seg videre». Ojan Bijan

 

 

Share