Keeper Daniel Hagen klar for EIK

Målvakten Daniel Hagen er klar for EIK. Den tidligere Rosenborg-spilleren har signert på en 2-årskontrakt med de gule og svarte.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med at 20-åringen slutter seg til klubben. Han har denne sesongen spilt 18 kamper for Byåsen i PostNord-ligaen. Han holdt blant annet «nullen» da han gjestet Idrettsparken med Byåsen tidligere i år. Den unge keeperen har en fortid i Rosenborg-systemet og var i OBOS-liga-klubben Ranheim før han gikk til Byåsen.

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er strålende fornøyd med at Hagen nå er klar på en kontrakt som gjelder fra 1. januar 2018.

– Daniel Hagen er en spiller vi har fulgt denne sesongen. Vi har sett han spille mot oss og mot flere andre lag i divisjonen, og hans prestasjoner har blitt lagt merke til.

«Han har fremstått som en moden og dyktig keeper som er både flink med beina og god i feltarbeidet. Det er kvaliteter vi så etter i en ny keeper». Ojan Bijan

Gode kvaliteter

Slik beskriver sportssjefen den nye keeperen til EIK:

– Han har fremstått som en moden og dyktig keeper som er både flink med beina og god i feltarbeidet. Det er kvaliteter vi så etter i en ny keeper, forklarer Bijan.

Trønderen flytter ned til Egersund i januar for å slutte seg til A-lagstroppen.

– Vi er veldig fornøyde med å nå ha signert Hagen på en 2-årskontrakt. Han vil nå konkurrere om en plass i startelleveren og samtidig bidra til økt kvalitet på treningene, sier Bijan.

Daniel Hagen gleder seg stort til å komme i gang med karrieren som EIK-keeper.

– EIK virker som en veldig profesjonell klubb hvor det er stor interesse rundt klubben fra omgivelsene. Det er en klubb som har ambisjoner om å spille høyere opp i divisjonssystemet, og det matcher veldig bra med mine ambisjoner om å utvikle meg videre som keeper, sier 20-åringen med en fortid i Rosenborg.

Godt inntrykk av Egersund

EIKs nye målvakt ser frem til å flytte til en helt ny by og nye omgivelser.

– Jeg ser frem til å flytte sørover til et forhåpentligvis, varmere og bedre klima. I tillegg har jeg hørt veldig mye fint om Egersund, og det er en flott by.

Til tross for sin unge alder, har trønderen hatt en innholdsrik karriere så langt.

– Jeg har hatt tre gode år bak meg i RBK-systemet. I tillegg har jeg én sesong som andrekeeper for Ranheim. De to siste årene har jeg vært i Byåsen, hvor jeg har skaffet meg verdifull erfaring fra dette nivået. Nå ser jeg virkelig frem til de to kommende årene i EIK, sier Hagen.

«Jeg ser frem til å flytte sørover til et forhåpentligvis, varmere og bedre klima. I tillegg har jeg hørt veldig mye fint om Egersund, og det er en flott by». Daniel Hagen

Den unge keeperen beskriver seg selv som en moderne målvakt.

– Jeg trives veldig godt med ballen i beina. Videre er jeg en keeper som er offensiv i tankegangen og en god skuddstopper, samt bra i feltarbeidet, sier Hagen.

EIK Fotball ønsker Daniel Hagen velkommen til klubben.

Share