Asle Sirevåg blir ny keepertrener i EIK

Keeperlegenden Asle Sirevåg, som selv har 360 kamper for de gule og svarte, blir klubbens nye keepertrener.

NY KEEPERTRENER

EIK Fotball er svært fornøyde med å offentliggjøre at Asle Sirevåg blir tigrenes nye keepertrener for den kommende 2018-sesongen. Avtalen mellom Sirevåg og klubben ble signert torsdag kveld.

– Vi er kjempefornøyd med at Asle Sirevåg blir en del av trenerteamet. Han har en fantastisk personlighet, er kunnskapsrik og har solid erfaring. Både jeg og Ólafur Örn Bjarnason er veldig glade for at Sirevåg blir med, sier sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan.

«Den viktigste rollen til Sirevåg blir å skape en sunn konkurranse blant de som vil kjempe om å vokte målet for A-laget denne sesongen. Han har masse kunnskap, og vi føler oss trygge på at han vil gjøre en god jobb. I tillegg kjenner han klubben vanvittig godt etter mange år». Ojan Bijan

Legende

– Den viktigste rollen til Sirevåg blir å skape en sunn konkurranse blant de som vil kjempe om å vokte målet for A-laget denne sesongen. Han har masse kunnskap, og vi føler oss trygge på at han vil gjøre en god jobb. I tillegg kjenner han klubben vanvittig godt etter mange år, sier Bijan.

Asle Sirevåg står bokført med hele 360 kamper for EIK sitt A-lag. Sin siste kamper for A-laget spilte han tilbake i 2012. Han har i imidlertid vært vikar for A-laget og B-laget ved behov de siste årene – senest mot Vardeneset i KM-finalen i 4. divisjon.

Gleder seg til å bidra

Keeperlegenden er glad for å være tilbake i trenerteamet, hvor han også tidligere har hatt den samme rollen.

– Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det er en utrolig kjekk gjeng jeg får lov til å jobbe sammen med, og det som skjer rundt EIK nå, virker svært spennende, uttaler Sirevåg.

– EIK har vært i en fin utvikling de siste årene, og har gjort store fremskritt. Klubben fremstår langt mer profesjonell, og jeg tror vi kan ta ytterligere steg, sier Sirevåg.

«EIK har vært i en fin utvikling de siste årene, og har gjort store fremskritt. Klubben fremstår langt mer profesjonell, og jeg tror vi kan ta ytterligere steg». Asle Sirevåg

Nå er planen til Sirevåg å få det beste ut av klubbens målvakter.

– Jeg håper at min erfaring og kunnskap kan komme keeperne og trenerteamet til gode. Jeg har mye å gi, sier Sirevåg.

EIK Fotball ønsker Asle Sirevåg velkommen tilbake i klubben.

 

Share