Sjekk EIKs avdeling i PostNord-ligaen

Lørdag formiddag ble avdelingene i PostNord-ligaen presentert. Sjekk hvilke lag EIK skal møte neste år!

POSTNORD-LIGAEN

EIK skal neste år spille i i PostNord-ligaen, avdeling 2.

PostNord-ligaen  består av to avdelinger med 14 lag i hver, mens Regionsligaen består av seks avdelinger med 14 lag i hver.

– Vi har forsøkt å begrense reisebelastningen mest mulig, selv om det ikke var til å unngå at noen klubber får noen lengre reiser. Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år. I Norsk Tipping-ligaen har reisebelastning et større fokus enn i PostNord. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig, og Nord-Norge bør kobles mot lag på Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som reiser nordover, og denne sesongen er det derfor andre lag enn i fjor som gjør det, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til fotball.no.

– Andre viktige kriterier for oss er en jevn fordeling av 2. og 3.lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi ønsker også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt en god dialog og et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene er totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn til NFF sine nettsider.

Slik ser avdelingen ut:

Vålerenga 2

Skeid

Kjelsås

KFUM Oslo

Hødd

Brattvåg

Stjørdals/Blink

Nardo

Arendal

Fløy

Egersunds

Vidar

Bryne

Vard Haugesund

Avdeling 1 ser slik ut:

Alta

Mjølner

Raufoss

Asker

Bærum

Grorud

Nybergsund

Stabæk 2

Moss

Odd 2

Fram

Fredrikstad

Hønefoss

Elverum

Les også: Sjekk hvem EIK 2 møter i 3. divisjon

Share