EIK Fotball lyser ut flere ledige stillinger!

Vil du være med på å forme EIKs fremtid? Da kan dette være muligheten for deg.

LEDIG STILLING

EIK Fotball er i rivende utvikling, og snart åpner byens nye storstue – Espeland-Hallen. Vi lyser nå ut flere spennende stillinger, både fulltid og deltid.

Vi søker etter følgende:

Spillerutvikler 13-19 år/juniortrener

Du får her ansvaret for å utvikle morgendagens EIK-spillere, både i form av trener for klubbens Junior Herrer, og som spillerutvikler for gutter og jenter i alderen 13-19 år. Stillingen er i utgangspunktet et fulltidsengasjement, men kan variere etter person/egenskaper. Det er ønskelig at du har minimum UEFA B-lisens.

Spillerutvikler 8-12 år / Aktivitets- og tiltaksutvikler

Stillingen blir knyttet opp mot Espelandhallen, hvor vedkommende får sitt hovedarbeidssted. Du får her ansvaret for utvikling av våre yngste spillere i tett samarbeid med våre engasjerte foreldretrenere. Stillingen vil også få ansvar for å videreutvikle og nyetablere eksisterende spillerutviklingstiltak. I tillegg får du ansvar for å bidra inn mot klubbens ungdomsstyre, samt legge til rette for økt aktivitet blant barn og unge som f.eks. FFO, turneringer, «Åpen Hall» m.m. Stillingen er et fulltidsengasjement.

Klubbansvarlig

For å styrke vår daglige drift, søker vi etter Klubbansvarlig. Stillingen vil samarbeide tett med Daglig leder, og vil ha hovedfokus på merkantilt arbeid. Arbeidsområder vil kunne tilpasses den enkelte søker, men kan variere bl.a. innen økonomi, markedsføring, dugnadsorganisering, arrangementshåndtering og andre klubbrelaterte saker. Stillingen er 40 %, og kan eventuelt kombineres med stilling som markedsmedarbeider.

Markedsmedarbeidere

Vi ønsker å styrke vårt markedsarbeid, og vi har en utfordring til deg som er den fødte selger. Stillingen vil bestå i inntektsbringende markedsarbeid for klubben, og er provisjonsbasert. Her ligger det store muligheter for de rette personene. Denne stillingen kan kombineres med annet arbeid.

Verter til Espelandhallen

Byens nye storstue for idrett åpner om kort tid. Vi søker etter ungdommer/voksne som kan jobbe som hall-verter. Arbeidstid vil være annenhver helg, fra fredags ettermiddag og i hallens åpningstider. Hovedarbeidsoppgave vil være å betjene og bistå brukere av Espelandhallen. Helgene vil være fylt med arrangementer, og du vil få en spennende oppgave med å bidra til å legge forholdene til rette for dette. Ingen spesielle tekniske kunnskaper kreves.

Felles for alle stillinger er at du må ha «ståpåvilje», og evne til å jobbe både i team og selvstendig. Spørsmål vedrørende stillingene, eller søknader m/CV, sendes til Daglig leder: kenneth@eikfotball.no

Plettfri vandel og politiattest må kunne fremvises ved ansettelse.

Søknadsfrist: 15. desember 2017

Share