EIK forsterker med ny keeper

Målvakt Nicolai Larsen Berg blir EIKs andre keepersignering foran 2018-sesongen. 23-åringen har signert på en 2-årskontrakt med de gule og svarte.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at Nicolai Larsen Berg blir ny EIK-keeper.

Målvakten kommer fra Vindbjart hvor han denne sesongen har vært lagets sisteskanse. Keeperen spilte 27 serie- og cupkamper for Vennesla-laget i år. Fra 2013 til 2016 spilte han for Notodden, hvor det blant annet ble spill i 1. divisjon. Keeperen har også ei fortid i Odd BK. Kontrakten hans gjelder fra 01.01.2018 og strekker seg ut 2019-sesongen.

Glad sportssjef

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er svært tilfreds med å ha sikret seg Larsen Berg.

– Vi gleder oss stort over å kunne annonsere signaturen til Nicolai Larsen Berg, sier Bijan.

– Larsen Berg er en meget god keeper som nå skal konkurrere om en plass i startelleveren til A-laget, sier Bijan.

«Han er en godt merittert keeper med nærmere 100 kamper på 2. divisjonsnivå i en alder av 23 år. Det er imponerende. Vi er sikker på at hans erfaring og ferdigheter vil gi økt konkurranse på keeperplassen, og samtidig vil han heve kvaliteten på laget i sin helhet». Ojan Bijan

Nytt keeperteam

Til tross for sin unge alder, har tigrenes nye signering en innholdsrik karriere.

– Han er en godt merittert keeper med nærmere 100 kamper på 2. divisjonsnivå i en alder av 23 år. Det er imponerende. Vi er sikker på at hans erfaring og ferdigheter vil gi økt konkurranse på keeperplassen, og samtidig vil han heve kvaliteten på laget i sin helhet, fortsetter EIKs sportssjef.

Larsen Berg blir nå en del av lagets helt nye keeperteam.

– Vi har veldig stor tro på at Daniel Hagen og Nicolai Berg Larsen sammen med keepertrener Asle Sirecåg kommer til å danne et meget bra keeperteam. Vi anser keeperteamet som komplettert og vi er godt fornøyde, uttaler Bijan.

23-åringen selv gleder seg stort til å komme i gang som EIK-spiller på nyåret.

– Først og fremst må jeg si at jeg er veldig fornøyd med å bli en del av en klubb som EIK. I fjor hadde jeg EIK som en potensiell opprykkskandidat. I 2018 ser jeg for meg at klubben vil hevde seg godt i den nye avdelingen. Det blir mange spennende kamper på gode arenaer, uttaler Larsen Berg.

– Med det inntrykket jeg allerede har av klubben, pluss den positive sportslige utviklingen klubben fronter, så tenker jeg at 2018 vil bli et godt og spennende år for EIK, fortsetter han.

«Med det inntrykket jeg allerede har av klubben, pluss den positive sportslige utviklingen klubben fronter, så tenker jeg at 2018 vil bli et godt og spennende år for EIK». Nicolai Larsen Berg

Gleder seg

Tigrenes ferske signering legger ikke skjul på at han er en spiller med ambisjoner.

– Jeg er en keeper med ambisjoner om å bli en toppkeeper. EIK har ambisjoner om å være med i toppfotballen. Nå håper jeg å bidra til at Egersund får får en fotballklubb hvor folk gleder seg til å se dem i aksjon, sier Larsen Berg.

– Jeg liker veldig godt å spille for en by og for en klubb med stort engasjement, legger han til.

Til slutt kommer han med en oppfordring til EIK-supporterne:

– Møt til kamp, og du vil se en spiller med energi og mye brøling, som spiller for «Okka by»!

EIK Fotball ønsker Nicolai Larsen Berg velkommen til klubben!

«Vi har veldig stor tro på at Daniel Hagen og Nicolai Berg Larsen sammen med keepertrener Asle Sirecåg kommer til å danne et meget bra keeperteam. Vi anser keeperteamet som komplettert og vi er godt fornøyde» Ojan Bijan

Share