Uforglemmelig sesong for juniorlaget

Juniorlaget hadde torsdag sin sesongavslutning og tar nå en velfortjent juleferie.

SESONGAVSLUTNING

Årets juniortropp har vært stor og de har derfor for første gang på lenge stilt med to lag i serien. Juniorlag 1 i 1. divisjon og juniorlag 2 i 2.divisjon. Det positive er også at i en alder hvor man normalt har stort frafall har de faktisk avsluttet sesongen med flere spillere enn de startet med.

– Det har vært en veldig ung tropp der flere  spillere egentlig holder alder til guttelagsfotball. De har fremstått som en utrolig fin, sammensveiset og treningsvillig spillergruppe. Mange av disse guttene har tatt store steg i løpet av sesongen og har levert gode prestasjoner både på juniornivå og på rekruttlaget, sier trener Håkon Lædre.

Når sesongen skal oppsummeres så kommer man ikke utenom Dana Cup som årets høydepunkt. Med G19-laget i finalen og G17 i kvartfinalen, så ble det en uforglemmelig opplevelse.

– Faktisk er det kun 2 av disse spillerne som går ut som siste års junior og ikke kan være med neste år. Det skal bli spennende å følge den videre utviklingen på denne gjengen på neste års juniorlag og EIK 2 i 3.divisjon, sier Håkon Lædre.

Utmerkelser:

Treningspokal : Frode Samuelsen

Innsatspokal Jr2: Izualdin Alhaj

Scoringspokal Jr2 : Carsten Blitzner

Årets spiller Jr2 : Alexander Årstad

Innsatspokal Jr1: William Karlsen

Scoringspokal Jr1 : Bjørn Sæternes Stapnes

Årets spiller Jr1 : Thomas Hallan Christensen

Share