EIK forsterker med Roy Miljeteig

Den tidligere FK Haugesund-spilleren Roy Miljeteig er klar for EIK foran 2018-sesongen.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at Roy Miljeteig (29) blir ny EIK-spiller fra 1. januar 2018. Den offensive midtbanespilleren kommer fra Sandnes Ulf hvor han var i aksjon for de lyseblå 29 ganger i 2017. Han har skrevet under på en kontrakt som binder han til EIK ut 2018-sesongen. I 2016 gikk han til FK Haugesund etter flere gode sesonger for naboklubben Vard Haugesund.

Gjenforenes med Sumareh

Overgangen til EIK, betyr at Miljeteig gjenforenes med Bubacarr Sumareh, som tidligere var lagkamerater i Vard Haugesund. Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er strålende fornøyd med klubbens siste forsterkning.

– Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Roy Miljeteig. Vi får en solid spiller med erfaring fra toppnivå, og som kommer til å heve kompetansen i troppen, sier Ojan Bijan.

«Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Roy Miljeteig. Vi får en solid spiller med erfaring fra toppnivå, og som kommer til å heve kompetansen i troppen». Ojan Bijan

– Daglig leder Kenneth Andersen, trener Ólafur Örn Bjarnason og jeg er veldig tilfredse med å ha sikret oss Miljeteig på en 1-årskontrakt. Vi ser veldig frem til å jobbe med ham på feltet, fortsetter Bijan.

Glad sportssjef

Sportssjefen er svært glad for å ha en ny forsterkning på plass før nyttår.

– Signeringen gjenspeiler også satsingen vi ønsker å gjøre i 2018. Vi har en meget bra stamme i laget, og har nå forsterket med ytterligere én kvalitetsspiller, sier Bijan.

– Samtidig er det også kjekt at han blir lagkamerat med Bubacarr Sumareh igjen, smiler Bijan.

«Signeringen gjenspeiler også satsingen vi ønsker å gjøre i 2018. Vi har en meget bra stamme i laget, og har nå forsterket med ytterligere én kvalitetsspiller». Ojan Bijan

Miljeteig gleder seg

Roy Miljeteig gleder seg stort til å komme i gang for de gule og svarte.

– Jeg har alltid hatt et inntrykk av at EIK er en seriøs klubb med store ambisjoner. Det er et spillende lag med en klar plan og spillestil, sier Roy Miljeteig.

EIKs nysignering håper erfaringen hans fra et høyere nivå vil styrke laget.

– Jeg håper jeg kan bidra med rutine fra et høyere nivå, både på trening og i kamp. Men det viktigste blir å bidra til at vi skaffer oss mange trepoengere, uttaler Miljeteig.

«Jeg håper jeg kan bidra med rutine fra et høyere nivå, både på trening og i kamp. Men det viktigste blir å bidra til at vi skaffer oss mange trepoengere». Roy Miljeteig

Radarpar

Den offensive midtbanespilleren gleder seg også til gjensynet med Sumareh.

– Det blir veldig kjekt å få spille med Bob igjen. Vi er et radarpar både på og utenfor banen. Vi utfyller hverandre utrolig godt.

29-åringen beskriver sine styrker på følgende måte.

– Mine største styrker er nærteknikk, samt overblikk og ro, avslutter han.

EIK Fotball ønsker Roy Miljeteig hjertelig velkommen til klubben!

«Mine største styrker er nærteknikk, samt overblikk og ro». Roy Miljeteig

Share