Eureka og EIK fortsetter samarbeidet i 2018

EIK og Eureka Kiropraktikk har samarbeidet tett i mange år. Nå er det klart at de blir med videre i 2018!

SAMARBEID

EIK Fotball er svært fornøyde med at det er inngått en ny samarbeidsavtale mellom EIK og Eureka for 2018. De har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for klubben.

– Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Eureka i 2018-sesongen. Etter et godt møte med Atle Torstensen og Tore Jacobsen, kan jeg nå si at vi har inngått et samarbeid med noen som er de aller beste i sin bransje, sier en fornøyd sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan.

«Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Eureka i 2018-sesongen». Ojan Bijan

– Eureka innehar kompetanse på et svært høyt nivå, og har et repotoar som fotball-Europa kjenner til. Derfor er vi meget heldige som får samarbeide med dem. De er en viktig bidragsyter med tanke på et skadefritt 2018, uttaler Bijan.

Tverrfaglig klinikk

Eureka Kiropraktikk Egersund er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor og fysioterapeut. De tilbyr blant annet ultralyd diagnostikk og trykkbølgebehandling ved siden av vanlig kiropraktikk og fysioterapi.

Hos dem møter du kvalifiserte terapeuter som alltid vil gjøre sitt ytterste for å gi deg best mulig behandling, oppfølging og helserådgivning. Deres metoder er basert på forskning og klinisk erfaring. De har lang erfaring innen behandling av blant annet idrettsutøvere samt spedbarn, gravide, voksne og barn med muskel-skjelettplager. De tilbyr og så Ultralyd-diagnostikk. Hos dem møter du fagfolk med stor interesse for å jobbe med årsaken til dine problemer.

Finn ut mer om Eureka Kiropraktikk her.

«Nå blir opplegget nokså likt som vi hadde det 2015, hvor EIK har egen fysisk trener på feltet, mens vi bistår med undersøkelser og benkebehandling». Atle Torstensen

Jobber for AC Milan

EIK Fotball ansatte nylig Vegard Eltervåg som ny fysisk trener i klubben. Han vil jobbe tett sammen med Eureka.

– Vegard vil jobbe nært og tett med dem, og der et stort pluss for hele troppen. Dette synes jeg er svært gledelig, sier Bijan.

Kiropraktor Atle Torstensen er også under kontrakt med den italienske storklubben AC Milan. Han er månedlig i Italia for å behandle stjernespillerne til AC Milan.

– Det er klart at forholdene er mye større i en slik klubb, men prinsippene er akkurat de samme, og det jobbes nokså likt med skadeforebygging uansett nivå, sier Atle Torstensen.

«Dette synes vi er en veldig smidig og praktisk måte å gjøre det på, og det sikrer god oppfølging av spillerne. Dette har vi gode erfaringer med fra før». Atle Torstensen

Gleder seg

Nå gleder han seg til et nytt år med godt samarbeid med EIK.

– I utgangspunktet er ikke dette noe nytt. Vi har samarbeidet med EIK i mange år, og ser frem til et nytt år.

– Nå blir opplegget nokså likt som vi hadde det 2015, hvor EIK har egen fysisk trener på feltet, mens vi bistår med undersøkelser og benkebehandling, sier Torstensen.

– Dette synes vi er en veldig smidig og praktisk måte å gjøre det på, og det sikrer god oppfølging av spillerne. Dette har vi gode erfaringer med fra før, sier Torstensen i Eureka.

EIK Fotball gleder seg til videre samarbeid med Eureka i 2018!

Share