Martine Bilstad blir ny markedsmedarbeider

Martine Bilstad er ansatt som ny markedsmedarbeider i EIK Fotball.

NYANSETTELSE

EIK Fotball er svært glade for å offentliggjøre at Martine Bilstad blir klubbens nye markedsmedarbeider. Hun tiltrådte i stillingen som markedsmedarbeider fra 01.01.2018.

Glad daglig leder

Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, er svært glad for å ha med Bilstad på laget.

– Vi er veldig fornøyde med å ha Martine Bilstad på plass. Hun får en viktig rolle med tanke på å følge opp våre sponsoravtaler, og samtidig sørge for at vi finner nye samarbeidspartnere, sier Kenneth Andersen.

» Vi er veldig fornøyde med å ha Martine Bilstad på plass. Hun får en viktig rolle med tanke på å følge opp våre sponsoravtaler, og samtidig sørge for at vi finner nye samarbeidspartnere» Kenneth Andersen

– Sponsormarkedet styrer veldig mye av vår aktivitet. Den siste tiden har klubben vært i en rivende utvikling, og arbeidsoppgavene blir stadig flere. Derfor var vi helt nødt til å skaffe flere folk, sier Andersen.

Utdannet ved BI

Den nye markedsmedarbeideren er fra Egersund, og kjenner godt til EIK.

– Martine har sin utdannelse innen markedsføring, og kjenner de lokale forholdene. Det er noe som er svært viktig for oss at vi får tak i folk som kjenner lokalmiljøet, sier han.

Martine Bilstad gleder seg stort til å komme i gang med arbeidet.

«Martine har sin utdannelse innen markedsføring, og kjenner de lokale forholdene. Det er noe som er svært viktig for oss at vi får tak i folk som kjenner lokalmiljøet». Kenneth Andersen

– Jeg har alltid holdt på med idrett, og bestemte meg tidlig for at idrett var noe jeg ville jobbe innenfor, sier hun.

Den ferske EIK Fotball-ansettelsen er utdannet innen internasjonal markedføring ved handelshøyskolen BI. Hun har i tillegg vært utvekslingsstudent i Frankrike hvor hun studerte internasjonal business.

– I Frankrike tok jeg blant annet faget «Sports Marketing», noe som er svært relevant for denne jobben, sier Bilstad.

Vil bidra til videre utvikling

Hun mener klubben har et stort potensial til å fortsette den fine utviklingen.

– EIK er en stor og betydningsfull aktør i idretten for barn, ungdom og voksne i distriktet. Det er noe som er viktig at næringslivet vet om, sier hun.

Andersen er glad for at de har skaffet seg en person som kun kjenner til klubben fra utsiden.

– Martine er ung og kan se klubben fra et annet perspektiv og innfallsvinkel enn det vi andre gjør. Det er noe jeg tror er viktig, sier han.

EIK Fotball ønsker Martine Bilstad velkommen til klubben!

«Jeg har alltid holdt på med idrett, og bestemte meg tidlig for at idrett var noe jeg ville jobbe innenfor». Martine Bilstad

Share