Jørgen Olsen er årets første signering

Tidligere Ranheim- og Sandnes Ulf-spiller Jørgen Olsen er klar for EIK. Forsvarsspilleren har signert på en 1-årskontrakt med de gule svarte.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å presentere Jørgen Olsen som den første signeringen i 2018. 28-åringen har de to siste sesongene spilt for Sandnes Ulf. Olsen blir dermed den andre signeringen som kommer fra Sandnes Ulf foran denne sesongen. Før jul signerte som kjent Roy Miljeteig for tigrene.

Fornøyd sportssjef

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er strålende fornøyd med klubbens siste forsterkning.

– Vi er svært glade for at Jørgen Olsen blir ny EIK-spiller. Det er en type spiller vi har jaktet lenge, og passer utmerket inn i vår spillertropp, sier Bijan.

– Han har over 150 kamper på OBOS-liga-nivå, og det er en erfaring som taler for seg selv. Han er en gjennomført profesjonell spiller som tar med seg rutine fra et høyere nivå, uttaler Bijan.

«Han har over 150 kamper på OBOS-liga-nivå, og det er en erfaring som taler for seg selv. Han er en gjennomført profesjonell spiller som tar med seg rutine fra et høyere nivå». Ojan Bijan

Forsvarsspilleren har de siste sesongene primært spilt høyreback, men har også solid rutine som midtstopper.

– Olsen er en atletisk, hurtig og offensiv høyreback som er en type vi har sett at vi trenger å komplettere troppen med. Derfor er vi svært fornøyde med denne signeringen, sier Bijan.

Solid erfaring

Trønder står bokført med 44 A-kamper for Sandnes Ulf og 90 A-kamper for Ranheim de siste sesongene. Den profesjonelle karrieren begynte han imidlertid i Strindheim.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. EIK er en ambisiøs og spennende klubb, og derfor er jeg svært glad for at jeg nå har fått denne muligheten, sier Olsen.

«Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. EIK er en ambisiøs og spennende klubb, og derfor er jeg svært glad for at jeg nå har fått denne muligheten». Jørgen Olsen

Spilte mot EIK i cupen

28-åringen husker godt cupkampen mot EIK i 2016 hvor Sandnes Ulf tok en knepen 2-0-seier.

– Det var en fin ramme rundt kampen, og nå gleder jeg meg til å spille flere kamper på Husabø, sier Olsen.

EIKs ferske forsvarsspiller mener hans nye klubb har alle forutsetninger for å fortsette den rivende utviklingen klubben har vært i.

– Mine tre år i Ranheim var veldig inspirerende. Dersom Ranheim kan lykkes på toppnivå, er det ingenting i veien for at en klubb som EIK også kan gjøre det, sier Olsen.

Olsen beskriver seg selv på følgende måte:

– Jeg har de siste sesongene spilt høyreback. Jeg liker å komme med offensive bidrag og har en bra motor. Tidligere scoret jeg også en del mål, men det har blitt noen færre de siste sesongene. Jeg har også en god del erfaring som midtstopper, sier Olsen.

EIK Fotball ønsker Jørgen Olsen velkommen til klubben.

«Olsen er en atletisk, hurtig og offensiv høyreback som er en type vi har sett at vi trenger å komplettere troppen med.» Ojan Bijan

 

Share