Ny midtbanespiller klar for EIK

Midtbanespiller Aleksandar Corovic er klar for EIK. 24-åringen har skrevet under på en kontrakt som binder han til de gule og svarte ut 2018-sesongen.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å ha signert midtbanespiller Aleksandar Corovic.

Midtbanespilleren har de to siste sesongene spilt for Arendal, hvor han har vært lagkamerat med Marius Andersen. Nå gjenforenes de to spillerne i gult og svart. I tillegg til Arendal har 24-åringen spilt for Odds BK og Notodden.

«Allround» midtbanespiller

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er svært fornøyd med klubbens siste tilvekst.

– Vi er veldig fornøyde med å få denne signeringen i orden. Vi ser virkelig frem til å jobbe med Aleksandar Corovic på treningsfeltet, uttaler sportssjefen.

– Corovic er en «allround» midtbanespiller. Han er taktisk klok, flink til å lese situasjoner og har et godt overblikk på spillet. I tillegg er han en kriger, fortsetter han.

«Corovic er en «allround» midtbanespiller. Han er taktisk klok, flink til å lese situasjoner og har et godt overblikk på spillet. I tillegg er han en kriger». Ojan Bijan

Økt konkurranse

Bijan håper signeringen bidrar til økt konkurranse blant midtbanespillerne.

– Han blir en solid tilvekst på midtbanen, og øker konkurransen om plassene, noe som er bra, sier han.

Aleksandar Corovic gleder seg til å ta fatt på karrieren i sin nye klubb, og slutter seg til EIK-troppen i neste uke.

– Jeg har et veldig godt førsteinntrykk av EIK. Jeg har spilt mot dem flere ganger, og spesielt hjemmekampene var tøffe. De gangene jeg spilte i Idrettsparken, ble jeg spesielt imponert over engasjementet og entusiasmen fra tribunen. At laget spiller hjemmekampene på naturgress, synes jeg også er veldig positivt, sier Corovic.

«Jeg har et veldig godt førsteinntrykk av EIK. Jeg har spilt mot dem flere ganger, og spesielt hjemmekampene var tøffe. De gangene jeg spilte i Idrettsparken, ble jeg spesielt imponert over engasjementet og entusiasmen fra tribunen». Aleksandar Corovic

Flott inntrykk av EIK

EIKs ferskeste signering håper han kan bidra til at tigrene når målsetningene sine for den kommende sesongen.

– Jeg håper og forventer at vi kan være et stabilt topplag, at vi er tydelige i spillestilen og samtidig blir et lag som blir vanskelige å møte. Skal vi lykkes med dette, må det gjøres gjennom hard jobb på treningsfeltet hver dag, sier EIKs nye midtbanespiller.

– Jeg kan bidrag med god erfaring fra dette nivået og har strenge krav til meg selv og de rundt meg på trening og kamp. For meg er det viktig med en god garderobekultur, og håper jeg kan bidra positivt i så måte, fortsetter Corovic.

EIK Fotball ønsker Aleksandar Corovic velkomme til klubben.

Les også: Jørgen Olsen er årets første signering

«Han blir en solid tilvekst på midtbanen, og øker konkurransen om plassene, noe som er bra». Ojan Bijan

Share