Gapo AS ny businesspartner i EIK

EIK Fotball er svært fornøyde med at Ålgårdsbedriften GAPO AS blir en del av vårt stadig voksende sponsornettverk.

SPONSORNETTVERK

Avtalen som ble undertegnet onsdag av Rune Bjerk fra Gapo og daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, innebærer blant annet at klubben går til anskaffelse av fire ballbinger med vant, som skal brukes i Espeland-hallen til glede for de yngste spillerne i klubben. Disse ballbingene vil også bli brukt i mange av de ulike arrangementene som klubben planlegger i løpet av årene som kommer.

Ny turnering planlegges

Blant annet vil det komme en turnering for de aller minste spillerne som skal hete GAPO-CUP, der disse blir brukt. Dato for turneringen vil vi komme tilbake til.

I tillegg til å tilby ballbinger til fotballspillere og klubber, så har GAPO et stort utvalg av stålporter, «skreddersydde» designporter, portåpnere, industriporter, rullegitter og branndører. Blant annet så vil du i den nye Espeland-hallen finne industriport levert av nettopp Gapo.

Solid aktør med mange års erfaring

Gapo har produsert garasjeporter i over 30 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Nå er de en av de største produsentene i Norge av stålporter, designporter og industriporter. Gjennom over 30 år har de opparbeidet seg høy kompetanse om leverandører og kvaliteter.

«I tillegg til å tilby ballbinger til fotballspillere og klubber, så har GAPO et stort utvalg av stålporter, «skreddersydde» designporter, portåpnere, industriporter, rullegitter og branndører. Blant annet så vil du i den nye Espeland-hallen finne industriport levert av nettopp Gapo».

Siden 1994 har Gapo hatt sin egen moderne fabrikk på Ålgård utenfor Sandnes. Arbeidsstokken er nå 15 personer, med fagfolk i alle ledd. Gapo AS er blant Norges ledende produsenter og leverandører av garasjeporter for både private og industri. Gapos produkter selges over hele landet gjennom autoriserte forhandlere.

Gapo er også importør av kjente merker på automatiske portåpnere og vedlikeholdsfrie stålporter. Kvalitet og design er meget høyt prioritert i Gapos produksjon. Gapo har sine produksjons- og kontorlokaler på Ålgård, cirka 2 mil utenfor Stavanger. Her er også et fabrikkutsalg med stort showroom som viser deres porter.

Vi i EIK Fotball takker for tilliten, og gleder oss til et nært og tett samarbeid i tiden som kommer.

Share