Espeland-Hallen er klar til bruk

Denne helga ble fotballhallen i Espeland-Hallen tatt i bruk for første gang. Til uka vil fotballhallen fylles med aktivitet hver eneste dag.

ESPELAND-HALLEN

En stolt og fornøyd daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, kunne lørdag endelig bekrefte at fotballhallen i Espeland-Hallen er klar til bruk. Det betyr at det blir full rulle fremover.

– Vi fikk midlertidig brukstilltalltese fra Eigersund kommune på fredag. Det betyr at nå er den klar til bruk, sier en fornøyd daglig leder.

– Fra mandag av vil alle treninger i hallen gå som planlagt. Det passet veldig godt ettersom værforholdene ute ikke er de beste for fotball nå, smiler Andersen.

«Fra mandag av vil alle treninger i hallen gå som planlagt. Det passet veldig godt ettersom værforholdene ute ikke er de beste for fotball nå». Kenneth Andersen

Storfornøyd

I utgangspunktet håpet den daglige lederen at hallen skulle vært klar til bruk allerede fra første uke i januar, men alt i alt er han fornøyd med at hallen ble klar nå grunnet forsinkelsene som oppstod.

– Det kunne også dratt lenger ut i tid, så jeg er meget tilfreds med at vi nå kan gå i gang, sier han.

– Hallen ser akkurat så bra ut som jeg hadde forestilt meg. Dette er virkelig stort, uttaler Kenneth Andersen.

«Hallen ser akkurat så bra ut som jeg hadde forestilt meg. Dette er virkelig stort». Kenneth Andersen

Kun fotballdelen kan brukes nå

Den midlertidige brukstillatelsen gjelder kun for fotballhallen. Det betyr at resten av hallen ikke er klar til å tas i bruk foreløpig.

– De første ukene vil det være slik, men det tror jeg skal gå meget bra. Vi gleder oss stort et hele hallen står klar, sier Andersen.

Kun inngangene til fotballhallen vil de kommende ukene være åpne. De andre inngangene vil være lukket.

Share