Eltervåg gir siste nytt om skadesituasjonen

Sesongoppkjøringen for A-laget er i full gang. EIKs fysiske trener, Vegard Eltervåg, gir deg siste nytt om status på spillerne som sliter med skader.

SESONGOPPKJØRING

A-laget er i gang med sin tredje uke med trening. Treningene preges av høy intensitet og mye kvalitet. Noen spillere trener imidlertid ikke for fullt foreløpig på grunn av skader. Fysisk trener Vegard Eltervåg følger spillerne tett opp i skadeperioden slik at de kan være tilbake i trening raskest mulig.

Status er følgende:

Mathias K. Perttamo: – Spissen er tilbake fra en slagskade i høyre kne. På grunn av skadehistorikk i de foregående sesongoppkjøringene skal han trener tre dager i uken og ha to fysiske økter uten ball frem til uke 9, uttaler Eltervåg.

Henning Romslo: – Midtbanespilleren har sliter med en lyskeskade, noe han også gjorde i fjor. Derfor trente han ikke med ball i november og desember. De to neste ukene blir det løping på Romslo. Deretter vil han ha samme program som Perttamo, hvor han trener fullt med A-laget tre ganger i uken, sier Eltervåg.

Kenneth Grande: – 26-åringen har begynt med en voltaren-kur som varer i 14 dager på grunn av Jumpers Knee. Deretter vil det bli laget et program hvor han bare løper og trener styrke i to til tre uker. Hvor mange uker det vil ta før han kan trene for fullt, er foreløpig ikke sikkert, sier Eltervåg.

Odin Grimsrud Noreng: – Keeperen sliter med lysk/hofteleddbøyler. Han venter nå på få tatt en ultralydundersøkelse. Det er usikkert hvor lenge han blir ute, men håpet er at han kan være tilbake i trening i løpet av to uker, uttaler Eltervåg.

Stein Johnny Myklebust: – Unggutten sliter med lysken. Han bør være relativt raskt tilbake, men trenger i hvert fall to uker uten ball.

Sverre. L Larsen: – Midtbanespilleren er nå tilbake i full trening etter en strekkskade i ryggen.

Eltervåg oppsummerer statusen på A-troppen på følgende måte:

– Generelt for resten av troppen er det som forventet til å være på denne tiden av året. Mange har litt stive ryggen, hamstringen eller i lysken. Det skyldes mye på grunn av underlag, kaldt vær og harde baner, oppsummerer Vegard Eltervåg.

 

Share