Kristian Strande klar for EIK

Midtstopper Kristian Strande har signert på en 1-årskontrakt med de gule og svarte.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å offentliggjøre at 20 år gamle Kristian Strande blir EIK-spiller. Midtstopperen kommer fra eliteserieklubben Molde.

Har prøvespilt

20-åringen har allerede vært i aksjon for EIK som prøvespiller da laget møtte Sandnes Ulf forrige helg. Mot Madla lørdag gjorde spilleren sin debut i tigerdrakta. Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er særdeles fornøyd med lagets siste forsterkning.

– Kristian Strande bet godt fra seg i forrige treningsuke og i treningskampen mot Sandnes. Han vil gi oss en ny dimensjon i forsvarsrekken, sier Bijan.

– Vi kan takke Molde for et veldig godt samarbeid. De gjorde det mulig for oss å få Strande inn på permanent overgang. Han er en godt merittert spiller i en alder av 20 og han vil definitivt bidra positivt i troppen, fortsetter sportssjefen.

«Vi kan takke Molde for et veldig godt samarbeid. De gjorde det mulig for oss å få Strande inn på permanent overgang. Han er en godt merittert spiller i en alder av 20 og han vil definitivt bidra positivt i troppen» Ojan Bijan

Glad spiller

Midtstopperen selv er også glad for at han nå kan kalle seg EIK-spiller.

– Det føles veldig bra å ha signert for klubben. EIK er en klubb med høye ambisjoner, og det passer meg bra. Nå har jeg vært i Molde i 14 år, og derfor tror jeg det var riktig tidspunkt å skifte nå, sier Strande.

Han beskriver seg selv på følgende måte:

– Jeg er en spillende midtstopper som liker å ha ballen i beina. Jeg har bra spillerforståelse og en god høyrefot. Jeg bidrar også mye i luftrommet, sier Strande.

«Det føles veldig bra å ha signert for klubben. EIK er en klubb med høye ambisjoner, og det passer meg bra». Kristian Strande

Nære scoring

20-åringen kunne fort ha fått et mål i debutkampen mot Madla. På et hjørnespark i første omgang raget han høyest, og bare en god redning hindret scoring for den ferske EIK-spilleren.

Forrige sesong spilte Kristian Strande på utlån fra Molde i Brattvåg, som rykket opp til PostNord-ligaen.

EIK Fotball ønsker Kristian Strande velkommen til klubben.

Share