Bjarnason: – Vi burde scoret flere mål

EIK vant lørdag kveld 5-1- over Staal Jørpeland. EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason mener imidertid at seieren burde vært langt større etter han så laget sitt brenne flere store sjanser.

TRENINGSKAMP: EIK – STAAL JØRPELAND 5-1 (2-0)

Ólafur Örn Bjarnason tar med seg mye positivt fra lørdagens 5-1-seier mot 3. divisjonslaget Staal Jørpeland. Likevel mener han laget hans har mye å gå på, og at seieren lørdag burde vært langt større.

– Det var en kamp hvor vi hadde full kontroll, men det ble en noe uryddig avslutning på kampen de siste ti minuttene, sier EIK-treneren

– Til tider opptrer vi litt rotete, og vi kunne utnyttet dominansen bedre, men stort sett er jeg fornøyd med prestasjonen vår, oppsummerer islendingen.

«Til tider opptrer vi litt rotete, og vi kunne utnyttet dominansen bedre, men stort sett er jeg fornøyd med prestasjonen vår». Ólafur Örn Bjarnason

Spolerte store sjanser

Til tross for at det ble fem nettkjenninger i Randaberg Arena, fikk trenerne også se store sjanse bli spolert.

– Vi bommer på seks-syv sikkelig store sjanser. Det er ingen tvil om at vi kunne vært enda mer effektive i motstanderens boks, sier Ólafur Örn Bjarnason.

EIK-treneren er imidlertid svært fornøyd med at flere av spillerne fikk nettsus mot Staal Jørpeland.

– Det er viktig at angrepsspillere som Kristoffer Rasmussen og Bubacarr Sumareh får kommet i gang med å lage mål. I tillegg var det bra at Jørgen Olsen fikk seg en scoring, sier han.

«Vi bommer på seks-syv sikkelig store sjanser. Det er ingen tvil om at vi kunne vært enda mer effektive i motstanderens boks» Ólafur Örn Bjarnason

Bra defensivt

Selv om EIK slapp inn en baklengs på slutten av kampen, var Bjarnason fornøyd med den defensive jobben som ble gjort.

– Vi gjør en bra kamp bakover også. Baklengsen på straffespark er unødvendig, men det ble litt merkelig avslutning på kampen hvor vi måtte fullføre med ti mann, sier han.

Både Jørgen Olsen og Espen S. Rasmussen måtte forlate banen før sluttsignalet gikk.

– Begge fikk antydning til kjenninger på skader, så vi risikerer ikke noe, sier Bjarnason.

«Vi gjør en bra kamp bakover også. Baklengsen på straffespark er unødvendig, men det ble litt merkelig avslutning på kampen hvor vi måtte fullføre med ti mann» Ólafur Örn Bjarnason

Fornøyd

Nå har de gule og svarte gjennomført tre av årets treningskamper, og EIK-treneren er fornøyd med utbyttet.

– Kampene har vært gode gjennomkjøringer hvor det er viktig å få alle spillerne i gang. Fremover vil vi for alvor begynne å forberede oss til at det nærmer seg sesongstart, fortsetter han.

Neste treningskamp er borte mot Fløy lørdag 3. mars om to uker.

– Nå håper vi at vi i løpet av de to neste ukene kan få tilbake flest mulig spillere fra skader. Videre vil vi ha fokus på gode treninger inn mot neste treningskamp, avslutter Bjarnason.

Les også: Kampreferat – EIK – Staal Jørpeland

EIKs neste treningskamper:

Lørdag 3. mars: Fløy – EIK – avspark klokken 13.00

Lørdag 10. mars: Vidar – EIK – avspark klokken 12.45

Onsdag 21. mars: EIK – Bryne – avspark klokken 19.00

Lørdag 7. april: Vard Haugesund – EIK – avspark klokken 14.00

Share