Det løsnet offensivt for EIK mot Staal Jørpeland – vant 5-1

EIK dominerte stort, og puttet ballen i mål hele fem ganger i lørdagens treningskamp mot Staal Jørpeland.

TRENINGSKAMP: EIK – STAAL JØRPELAND 5-1 (2-0)

De gule og svarte leverte en solid gjennomføring mot Staal Jørpeland i innendørshallen på Randaberg lørdag ettermiddag. Tigrene ga seg ikke før de hadde ordnet fem nettkjenninger mot 3. divisjonslaget.

Før sidebyttet totaldominerte EIK gjennom hele omgangen, men scoringen kom ikke før etter 20 minutter. Roy Miljeteig fant Bubacarr Sumareh med en presis pasning. EIK-angriperen gjorde ingen feil og sørget dermed for 1-0. Ti minutter senere la Stian Sleveland på til 2-0 da han fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål på en retur etter et skudd fra Kristoffer Rasmussen.

Stillingen ved pause var 2-0 til EIK.

Stor dominans

Etter hvilen fortsatte EIK å dominere stort i banespillet. Drøye fem minutter va omgangen var spilt da Kristoffer Rasmussen sørget for dagens tredje scoring, og denne gangen var det hans tur til å sette ballen i nettmaskene etter en retur fra keeper.

Jørgen Olsen ordnet 4-0 med sin første EIK-scoring da timet et gjennombrudds løp perfekt etter en utsøkt pasning fra innbytter Chris Sleveland. De gule og svarte var ikke ferdigscoret for dagen, og fortsatte å trykke på. Det resulterte i den femte scoringen signert Espen S. Rasmussen. Angrepsspilleren rundet keeper og satte ballen enkelt i det åpne målet. Mot slutten av oppgjøret måtte EIK fullføre kampen med ti spillere da både Jørgen Olsen og Espen S. Rasmussen måtte forlate banen med skader.

Helt på tampen fikk også Staal Jørpeland en trøsteredusering på et helt unødvendig straffespark. Dermed endte det med en komfortabel 5-1-seier i årets tredje treningskamp.

KAMPFAKTA

Treningskamp i Randaberg Arena

EIK – STAAL JØRPELAND 5-1 (2-0)

Mål: 1-0 (20) Bubacarr Sumareh, 2-0 (31) Stian Sleveland, 3-0 (50) Kristoffer Rasmussen, 4-0 (75) Jørgen Olsen, 5-0 (80) Espen S. Rasmussen, 5-1 (89)

EIKs lag: Daniel Hagen – Marius Andersen, Kristian Strande, Marcel Wawrzynkiewicz, Jørgen Olsen (Vegard Eltervåg fra 90) – Sander Remme, Aleksandar Corovic (Chris Sleveland fra 46), Roy Miljeteig – Bubacarr Sumareh (Mathias K. Perttamo, Stian Sleveland (Espen S. Rasmussen fra 46), Kristoffer Rasmussen

Share