EIK 2 med gode forberedelser så langt

EIK 2-trener Stian S. Hunnestad godt fornøyd med sesongforberedelsene så langt. Fortsatt har laget drøye 2 måneder igjen til å gjøre seg klar for den historiske sesongen i 3. divisjon.

SESONGFORBEREDELSER

Stian S. Hunnestad og Lars Arne Stavnheim ble foran denne sesongen utnevnt til nye hovedtrenere for EIK 2 hvor de har delt treneransvar. Nå har de trent laget i snaue to måneder. De er fornøyde med oppkjøringen så langt.

– Treningene og stemningen i gruppen har vært veldig bra i vinter, sier Hunnestad.

– Vi har jobbet mye med å holde trykket og kvaliteten oppe på hver trening, noe vi føler spillerne har respondert veldig bra på. Trenerteamet er positivt overrasket over hvor høyt nivå det er på laget til tross for den unge troppen vi har, fortsetter EIK 2-treneren.

«Vi har jobbet mye med å holde trykket og kvaliteten oppe på hver trening, noe vi føler spillerne har respondert veldig bra på. Trenerteamet er positivt overrasket over hvor høyt nivå det er på laget til tross for den unge troppen vi har». Stian S. Hunnestad

Utfordrende januar

Januar måned startet noe tregt for laget grunnet en del sentrale fravær på laget. Nå der det imidlertid langt lysere ut.

– Det har vært litt utfordringer i januar med en del sykdom og skader. Men nå har vi en tilnærmet skadefri tropp, sier Hunnestad og legger til:

– Den eneste vi mangler nå, er Jan-Teodor Noreng Tollefsen. Han har brukket et ben på vristen, og er derfor ute en stund til, opplyser treneren.

«Treningene og stemningen i gruppen har vært veldig bra i vinter». Stian S. Hunnestad

Duket for lokaloppgjør

Lørdag er det duket for lokaloppgjør mot Eiger i treningskampen som spilles i Hålå. Det ser Hunnestad og resten av laget frem til.

– Kampene mot Eiger er alltid litt spesielt for guttene. Vi gleder oss til å endelig få en kamp med litt trøkk og forhåpentligvis gode spilleforhold i Hålå, sier Hunnestad.

EIK 2-treneren kommer med oppfordring til EIK-folk foran lørdagens treningskamp.

– Vi håper flest mulig tar turen til Hålå og støtter guttene, avslutter han.

Lørdagens treningskamp mot Eiger har avspark klokken 14.00 i Hålå.

«Kampene mot Eiger er alltid litt spesielt for guttene. Vi gleder oss til å endelig få en kamp med litt trøkk og forhåpentligvis gode spilleforhold i Hålå». Stian S. Hunnestad

Foto: Ørjan Nodland

Share