EIK scoret tre mot Fløy

EIK sine tre nettkjenninger kom etter sidebyttet mot Fløy i Farsund lørdag.

TRENINGSKAMP: FLØY – EIK 0-3 (0-0)

EIK leverte en solid prestasjon da divisjonskollega Fløy ble slått med 3-0 i lørdagens treningskamp. De gule og svarte var det klart beste laget, men scoringene lot vente på seg til drøye timen var spilt av oppgjøret.

Før hvilen dominerte tigrene banespillet, men de lyktes ikke med å finne veien til nettmaskene, til tross for gode sjanser. Etter sidebyttet løsnet det imidlertid. En opplagt Bubacarr Sumareh score de to første målene til EIK før Kim Robert Nyborg fastsatte sluttresultatet til 3-0 med sin scoring drøye fem minutter før slutt.

Med lørdagens seier står EIK nå med to tre strake seire i sesongoppkjøringen.

Neste treningskamp for de gule og svarte er førstkommende lørdag 10. mars hvor motstander er Vidar i Randaberg Arena. Avspark er klokken 12.45.

KAMPFAKTA

Treningskamp i Farsund:

Fløy – EIK 0-3 (0-0)

Mål: 0-1 (62) Bubacarr Sumareh, 0-2 (77) Bubacarr Sumareh, 0-3 (84) Kim Robert Nyborg

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Jørgen Olsen, Marcel Wawrzynkiewicz (Stian Sleveland fra 60), Kristian Strande (Stein Johnny Myklebust fra 80), Marius Andersen – Chris Sleveland (Sander Remme fra 60), Sverre L. Larsen (Aleksandar Corovic fra 60), Kim Robert Nyborg – Kristoffer Rasmussen (Henning Romslo fra 60), Bubacarr Sumareh (Kenneth Grande fra 80), Roy Miljeteig

Share