Årets EIK-drakt er lansert!

2018-utgaven av EIK-draktene er nå klare. De blir tatt i bruk for første gang i lørdagens treningskamp mot Vidar. Sjekk dem ut her!

EIK-DRAKTER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre draktene som A-laget skal spille i i 2018-sesongen i PostNord-ligaen. Draktene vil for første gang bli tatt i bruk under lørdagens treningskamp mot Vidar i Randaberg Arena.

Bubacarr Sumareh, Chris Sleveland og keeper Nicolai Larsen Berg fikk prøve draktene i forkant.

– De var virkelig flotte, kommenterer midtbanespiller Sleveland.

Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, er svært fornøyd med utgaven klubben til slutt endte opp med.

«Dette er en drakt vi er utrolig godt fornøyd med. Vi synes kanskje dette er den kuleste drakten vi har hatt på lang tid». Kenneth Andersen

– Dette er en drakt vi er utrolig godt fornøyd med. Vi synes kanskje dette er den kuleste drakten vi har hatt på lang tid, sier Andersen.

Spesialdesignet

Drakten er spesialdesignet gjennom Adidas-systemet.

– Vi har valgt å lage drakten litt røffere, sammenlignet med andre utgaver. Samtidig var det viktig for oss å ha en drakt som er unik, og som ikke ligner noen av våre motstandere sin, sier Andersen.

«Vi har valgt å lage drakten litt røffere, sammenlignet med andre utgaver. Samtidig var det viktig for oss å ha en drakt som er unik, og som ikke ligner noen av våre motstandere sin» Kenneth Andersen

– Tilbakemeldingene vi har fått fra de som har sett draktene før lanseringen, har vært veldig positive. Derfor håper vi at draktene blir godt mottatt av EIK-folk, uttaler den daglige lederen.

Andersen mener klubben har fått en drakt som er enda mer tiger enn tidligere.

– Vi har vel aldri vært nærmere en «tigerdrakt» enn denne, smiler han.

Årets EIK-drakt vil komme for salg litt senere i år. Informasjon om dette vil bli offentliggjort på nettsiden.

 

Share