Norvetuva fortsetter som generalsponsor

Norvetuva blir EIKs generalsponsor for tredje året på rad. Det betyr at de skal fortsette å pryde fronten på A-lagets drakter den kommende sesongen.

GENERALSPONSOR

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at samarbeidet med Norvetuva fortsetter i 2018-sesongen. Det innebærer at bedriften fortsetter som hovedsponsor på A-laget sine drakter i 2018-sesongen i PostNord-ligaen. Bemanning- og utleieselspapet Norvetuva eies og ledes av eigersunder og tidligere EIK-spiller Jan Petter Rasmussen. Hovedkontoret ligger i byen Plunge i Litauen.

– Vi er svært fornøyd med at samarbeidet med Jan Petter Rasmussen og Norvetuva videreføres. Avtalen har i utgangspunktet vært klar lenge, men nå ble det omsider tid til å presentere avtalen, sier en fornøyd daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen.

– Norvetuva er en svært viktig bidragsyter som legger til rette for at vi kan drive klubben og A-lagssatsingen slik vi gjør, fortsetter han.

«Vi er svært fornøyd med at samarbeidet med Jan Petter Rasmussen og Norvetuva videreføres». Kenneth Andersen

Flere år som sponsor

Norvetuva har vært sponsor av EIK de fem siste årene, og de tre siste som hovedsponsor og generalsponsor.

– Det er svært viktig for oss at vi har hatt et stabilt og godt samarbeid med Jan Petter Rasmussen og Norvetuva over en lang periode. Han skal ha mye av æren for at klubben befinner seg i Norsk toppfotball, sier Andersen.

– Vi setter utrolig pris på engasjementet Rasmussen viser overfor klubben. Det betyr minst like mye. Han er en EIK-mann som virkelig brenner for klubben og som engasjerer seg veldig i den daglige klubbdriften. Slike samarbeidspartnere er viktige for oss, fremholder Andersen.

– EIK Fotball er også ydmyke og takknemlige for bidraget Norvetuva gir til klubben, fortsetter han.

Vil gi noe tilbake

Jan Petter Rasmussen er svært glad for at hans bedrift fortsetter som generalsponsor for EIK i 2018.

– Bakgrunnen for at jeg ønsker å støtte EIK, er fordi jeg selv er oppflasket i klubben. Jeg har spilt for EIK siden jeg var et lite barn, og har utrolig mange flotte minner fra tiden. EIK har gitt meg mye opp gjennom årene, og da er det også kjekt for meg å kunne gi noe tilbake, sier Jan Petter Rasmussen i Norvetuva.

– Jeg er oppvokst i en familie som la søndagmiddagen etter når EIK spilte sine kamper, smiler han.

«Bakgrunnen for at jeg ønsker å støtte EIK, er fordi jeg selv er oppflasket i klubben. Jeg har spilt for EIK siden jeg var et lite barn, og har utrolig mange flotte minner fra tiden. EIK har gitt meg mye opp gjennom årene, og da er det også kjekt for meg å kunne gi noe tilbake» Jan Petter Rasmussen

Viktig for rekruttering

Den tidligere A-lagsspilleren mener det er viktig for fremtidig rekruttering at klubben har et flaggskip.

– Gode opplevelser med A-laget gjør at flere drømmer om å få spille for EIK. Det vil forhåpentligvis også bidra til at flere barn og unge ønsker å være aktive, og da gjerne i EIK, sier han.

– Tidligere var det gjerne slik at barn og unge drømte om å spille for Bryne og Viking. Nå drømmer de om å spille for EIK. Det er et resultat av utviklingen klubben har hatt de siste årene, og at samarbeidspartnere som Norvetuva har bidratt slik de gjør, sier Kenneth Andersen.

Jan Petter Rasmussen følger A-laget svært tett, og i slutten av måneden blir han med til Spania når laget skal på treningsleir.

– Det ser jeg veldig frem til. Det er utrolig kjekt å få bli kjent med spillerne, sier Rasmussen.

EIK Fotball ser frem til et nytt år med godt samarbeid med Norvetuva!

 

 

 

 

 

Share