EIK 2 møter Varhaug: – Håper vi tar nye steg

EIK 2-trener Lars Arne Stavnheim håper laget hans tar nye steg i riktig retning når rekruttlaget møter Varhaug i treningskamp fredag kveld.

EIK 2 – VARHAUG FREDAG KLOKKEN 18.00, HÅLÅ

EIK 2 er i gang med forberedelsene til sesongstart i Norsk Tipping-ligaen for fullt. Fredag skal laget måle krefter med Varhaug for andre gang i denne sesongoppkjøringen. I det første oppgjøret endte det med 3-0-seier til grønntrøyene under særdeles vanskelige spilleforhold på Jæren i februar.

Gleder seg

EIK 2-trener Lars Arne Stavnheim ser frem til oppgjøret.

– Vi ser frem til kamp fredag mot Varhaug. Det blir spennende å se om vi har tatt ytterligere steg i forhold til ting vi trener på og spillet som skal settes i system, sier Stavnheim.

» Vi ser frem til kamp fredag mot Varhaug. Det blir spennende å se om vi har tatt ytterligere steg i forhold til ting vi trener på og spillet som skal settes i system». Lars Arne Stavnheim

– Vi disponerer et ungt lag, og det vil naturlig nok føre til at vi vil svinge litt i prestasjonene, men nå begynner vi virkelig å se frem til sesongstart, fortsetter han.

– Det er ekstra kjekt at vi har såpass mange unge som vil få muligheten til å vise seg på dette nivået, uttaler EIK 2-treneren.

Fredagens treningskamp mot Varhaug har avspark klokken 18.00 på kunstgressbanen i Hålå på Eigerøy.

Share