Målrik affære mellom EIK 2 og Varhaug

EIK 2 scoret tre ganger i fredagens treningskamp mot Varhaug. Likevel måtte laget innse at det ble tap til slutt.

TRENINGSKAMP: EIK 2 – VARHAUG  3-4 (1-0)

For andre gangen i denne sesongoppkjøringen møtte EIK 2 Varhaug i treningskamp. Denne gangen ble kampen avviklet i Hålå på Eigerøy.

De gule og svarte ledet 1-0 ved sidebyttet etter scoring signert Simen Haugom.

Etter hvilen tok det virkelig av, og de fremmøtte fikk virkelig en målfest av en omgang i Hålå. EIK ledet 3-2 til det var drøye kvarteret igjen av oppgjøret, men på tampen klarte hjemmelaget å rote bort seieren med to nye baklengs. Dermed endte det med 4-3-seier til jærbuene fra Varhaug.

EIK sine scoringer i andre omgang sørget Simen Haugom og Alexander Svanes for.

Mye positivt

EIK 2-trener Lars Arne Stavnheim oppsummerer kampen på følgende måte:

– Vi er veldig godt fornøyd med det som ble prestert den første timen av kampen. Til tider synes jeg vi utspilte bortelaget. Vi produserte mange gode sjanser, og slapp knapt nok Varhaug til farligheter, uttaler Stavnheim.

«Vi er veldig godt fornøyd med det som ble prestert den første timen av kampen. Til tider synes jeg vi utspilte bortelaget. Vi produserte mange gode sjanser, og slapp knapt nok Varhaug til farligheter» Lars Arne Stavnheim

Treneren mener at laget hans klarte å rote bort seieren selv i siste del av kampen.

– Vi blir dessverre knallhardt straffet for personlige feil i siste tredjedel av oppgjøret. Men det er feilene vi skal ta lærdom av, sier Stavnheim.

– Det er mye vi må jobbe med fremover mot sesongstart, spesielt når motstander har ballen. Men fra denne kampen tar vi også med oss veldig mye positivt, fortsetter han.

«Det er mye vi må jobbe med fremover mot sesongstart, spesielt når motstander har ballen. Men fra denne kampen tar vi også med oss veldig mye positivt». Lar Arne Stavnheim

Ungt lag

EIK 2 stilte med et svært så ungt mannskap i fredagens treningskamp.

– Vi avsluttet kampen med fire spillere i ungdomsskole alder. Det tyder på at det gror veldig godt i EIK, og at vi har mange bra talenter, avslutter han.

Foto: Ørjan Nodland

Share