Bjarnason oppsummerer Vidar-kampen

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason mener at laget hans gjorde en god prestasjon mot Vidar – bortsett fra de ti første minuttene av oppgjøret i Randaberg Arena.

SESONGOPPKJØRING

Lørdag spilte EIK 2-2 mot Vidar i en treningskamp på Randaberg i innendørshallen. De gule og svarte havnet under med 2-0 etter bare drøye seks minutter. Etter sjokkåpningen hevet EIK seg, og leverte en god forestilling resten av oppgjøret.

Ble hardt straffet

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason oppsummerer kampen på følgende måte:

– Vi kom veldig skjevt ut fra starten av oppgjøret. Vi gikk rett i fella til Vidar, og var nok kanskje litt for naive og romantiske i starten. Det straffet de oss hardt for, sier Bjarnason.

– Plutselig stod det 2-0 etter seks minutter. Men resten av kampen synes jeg vi styrer fra start til slutt. Vi leverte ikke noen veldig god forestilling, men jeg synes vi virket solide og gjør en ok prestasjon på en forholdsvis dårlig dag, sier EIK-treneren.

Burde vunnet

Islendingen mener definitivt at de gule og svarte burde fått med seg seieren fra Randaberg Arena.

«Vi brenner flere store og opplagte scoringsmuligheter. Det kostet oss seieren i denne kampen» Ólafur Örn Bjarnason

– Vi brenner flere store og opplagte scoringsmuligheter. Det kostet oss seieren i denne kampen, medgir han.

Bjarnason minner om at Vidar er et veldig godt fotballag.

– Husk at Vidar ble nummer fire på tabellen i fjor, mens vi ble nummer åtte. Vidar er et veldig bra og solid lag. Til tross for det synes jeg vi slapp dem lite til, og Vidar hadde ikke et eneste hjørnespark gjennom hele kampen, fortsetter han.

Ny treningskamp lørdag

Han mener kampbildet var relativt likt de øvrige treningskampene EIK har spilt så langt i år.

– Jeg synes vi dominerte på samme måte som vi gjorde mot Madla, Fløy og Staal Jørpeland, avslutter han.

Neste treningskamp for EIK er mot Sandnes Ulf førstkommende lørdag 17. mars. Avspark er klokken 14.00 på nye Ålgård stadion.

«Husk at Vidar ble nummer fire på tabellen i fjor, mens vi ble nummer åtte. Vidar er et veldig bra og solid lag. Til tross for det synes jeg vi slapp dem lite til, og Vidar hadde ikke et eneste hjørnespark gjennom hele kampen» Ólafur Örn Bjarnason

 

Share