Rasmussen ute med brudd, Olsen kan spille med brudd i håndleddet

Kristoffer Rasmussen er ute med brudd i vristen. Det betyr flere uker på sidelinjen.

A-LAGET

I lørdagens treningskamp mot Vidar måtte Kristoffer Rasmussen forlate banen i Randaberg Arena med smerter i foten. Dessverre viser det seg at angrepsspilleren har pådratt seg et brudd i vristen på den høyre foten.

– Røntgenbildene fra SUS bekreftet at det var et fint brudd. Spilleren må imidlertid ikke opereres for skaden. I nærmeste fremtid må han belage seg på å gå på krykker, opplyser fysisk trener i EIK, Vegard Eltervåg.

«Røntgenbildene fra SUS bekreftet at det var et fint brudd. Spilleren må imidlertid ikke opereres for skaden. I nærmeste fremtid må han belage seg på å gå på krykker». Vegard Eltervåg

Eltervåg håper å se angrepsspilleren tilbake for EIK i tredje eller fjerde serierunde.

– Dersom opptreningen skjer uten tilbakeslag, så sikte vi oss inn på kampen mot Vidar i tredje serierunde. Men det er alt for tidlig å slå fast noe nå, sier Eltervåg.

Trolig brudd i håndleddet for Olsen

Forsvarsspiller Jørgen Olsen måtte også ut med skade i lørdagens treningskamp. Den tidligere Sandnes Ulf-spilleren måtte ut med skade i håndleddet.

– Olsen har tatt røntgen av håndleddet hvor vi mistenker og forventer brudd. Foreløpig har vi ikke mottatt svar på MR-bildene, sier Eltervåg.

«Olsen har tatt røntgen av håndleddet hvor vi mistenker og forventer brudd. Foreløpig har vi ikke mottatt svar på MR-bildene». Vegard Eltervåg

Den trolige bruddskaden betyr imidlertid ikke at forsvarsspilleren er uaktuell for spill.

– Vi har gått til anskaffelse av håndleddsbeskytter. Det betyr at Olsen kan være med i trening og kamp for fullt. Hvis dette dreier seg om et brudd, anslås det at skaden skal være leget innen seks uker, uttaler Eltervåg.

Share