EIK henter spiss på lån fra Sandnes Ulf

Sandnes Ulf-spiss Roger Ekeland er klar på lån for EIK ut vårsesongen.

OVERGANG

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at klubben er enige om en låneovergang for spissen Roger Ekeland. Lånet har en varighet frem til overgangsvinduet åpner i sommer.

Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er fornøyd med å ha sikret seg signaturen til angriperen.

– Roger Ekeland er en naturlig målscorer med bra tempo i kroppen og et potensiale vi tror vi vise igjen hos EIK. Hans spillestil passer godt inn hos oss, uttaler sportssjefen.

«Roger Ekeland er en naturlig målscorer med bra tempo i kroppen og et potensiale vi tror vi vise igjen hos EIK. Hans spillestil passer godt inn hos oss». Ojan Bijan

Ny forsterkning nødvendig

Bijan mener A-laget trengte en ny forsterkning i angrepet etter at det ble klart at Kristoffer Rasmussen er ute med brudd i vristen en lang periode fremover.

– Med Kristoffer Rasmussen ute en periode, er denne leieavtalen med Sandnes Ulf gunstig for alle parter, sier Bijan.

– Vi er også veldig fornøyde med å ha en åpen og fin dialog og relasjon til Sandnes Ulf, som har vært samarbeidsvillige og fleksible, uttaler Bijan.

Notorisk målscorer

Roger Ekeland ble hentet til Sandnes Ulf sommeren 2017. På det tidspunktet var han toppscorer for Stord i 3. divisjon. På sine 108 kamper for Stord i 3. divisjon, scoret 23-åringen hele 54 mål. For rekruttlaget til Ulf scoret han ti mål på ti kamper i fjor. For A-laget fikk han seks kamper i OBOS-ligaen i 2017 i høstsesongen.

«Vi er også veldig fornøyde med å ha en åpen og fin dialog og relasjon til Sandnes Ulf, som har vært samarbeidsvillige og fleksible». Ojan Bijan

Allerede lørdag kan Ekeland få et gjensyn med Sandnes Ulf når EIK møter OBOS-liga-klubben til treningskamp på nye Ålgård stadion.

EIK Fotball ønsker Roger Ekeland velkommen til klubben.

Share