Bjarnason fornøyd med mye mot Ulf

Ólafur Örn Bjarnason var stort sett fornøyd med det han fikk se av laget sitt mot Sandnes Ulf i lørdagens treningskamp på Ålgård.

TRENINGSKAMP: SANDNES ULF – EIK 1-1 (0-0)

Det endte 1-1 i treningskampen på Ålgård hvor begge scoringene kom etter sidebyttet. Først ved Kenneth Grande på straffespark og deretter scoret Vegard Erlien to minutter senere for Sandnes Ulf.

Solid gjennomføring

Slik oppsummerer Ólafur Örn Bjarnason:

– Jeg synes det var en ganske grei kamp av oss. Det er jevnspilt gjennom hele kampen, men Sandnes Ulf noterte seg for noen flere muligheter enn oss. Det ble en kamp hvor begge lagene i utgangspunktet kunne stukket av med seieren, uttaler islendingen.

«Jeg synes det var en ganske grei kamp av oss. Det er jevnspilt gjennom hele kampen, men Sandnes Ulf noterte seg for noen flere muligheter enn oss. Det ble en kamp hvor begge lagene i utgangspunktet kunne stukket av med seieren». Ólafur Örn Bjarnason

Bjarnason er tilfreds med å registrere at laget hans spilte fullt på høyde med et lag som er forventet å kjempe i toppen av OBOS-ligaen den kommende sesongen.

– Det er alltid kjekt å se at vi er på nivå med et antatt bedre lag. Foran denne kampen endret vi formasjon til 3-4-3 for å se hvordan det fungerte. Jeg synes at fungerte bra, noe som gjør at vi har flere alternativer når sesongen sparkes i gang, sier Bjarnason.

Mange fikk prøve seg

Samtlige skadefrie spillere fikk spilletid i lørdagens treningskamp.

– Vi gjør seks bytter i andre omgang, og det viktig at alle spillerne får godt med spilletid nå når det nærmer seg sesongstart, sier han.

«Jeg synes alle spillerne leverer og får godkjent i denne kampen. Utover i kampen ble vi langt bedre til å holde på ballen, og da flyter spillet også bedre». Ólafur Örn Bjarnason

– Jeg synes alle spillerne leverer og får godkjent i denne kampen. Utover i kampen ble vi langt bedre til å holde på ballen, og da flyter spillet også bedre, fortsetter han.

Kim Robert Nyborg ble testet ut i en midtstopperposisjon mot Sandnes Ulf, en posisjon han har erfaring fra tidligere.

– Vi ønsket å prøve dette ut, slik at vi har dette som et alternativ. Nyborg gjorde en god kamp, sier Bjarnason

Foto: Rune Eikeland

Share