Bjarnason: – Vi leverte en godkjent kamp

Onsdagens treningskamp på Hellvik mellom EIK og Bryne endte 2-2. Ólafur Örn Bjarnason var tilfreds med det laget hans leverte.

TRENINGSKAMP: EIK – BRYNE 2-2 (2-1)

Det var de gule og svarte som kom best i gang, og laget dominerte stort fra start. Det førte også til at EIK ledet 2-0 allerede etter bare 25 spilte minutter i regnværet på Hellvik. Begge scoringene ble signert en opplagt Stian Sleveland. Gjestene fra Jæren fikk en heldig redusering i første omgang, og dermed var stillingen 2-1 ved sidebyttet.

Etter pause scoret Bryne omgangens eneste mål, og sørget dermed for at det endte med uavgjort mellom divisjonskollegene.

Fornøyd trener

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason var på ny fornøyd med prestasjonen tigrene leverte.

– Jeg synes vi var meget gode i første omgang, og spesielt den første halvtimen. Mot slutten av omgangen gjorde vi en del unødvendige pasningsfeil, og var ellers litt slurvete, oppsummerer islendingen etter kampen.

«Jeg synes vi var meget gode i første omgang, og spesielt den første halvtimen. Mot slutten av omgangen gjorde vi en del unødvendige pasningsfeil, og var ellers litt slurvete». Ólafur Örn Bjarnason

– Baklengsmålet er et resultat av flere personlige feil, men det er slikt vi enkelt kan få luket bort, sier han.

Andre omgang vurderer EIK-treneren slik:

– Jeg synes andre omgangen ble noe mer rotete. Det blir mye frem og tilbake, og vi sliter litt med å finne flyten, sier Bjarnason.

– Det andre baklengsmålet er også av det unødvendige slaget. Ved to anledninger gir vi ballen bort, noe som betyr at vi enkelt burde avverget målet, vurderer han.

Redusert mannskap

Torsdag formiddag setter EIK-laget kursen for solkysten i Spania hvor de skal ha én ukes treningsleir. Derfor var det et noe redusert mannskap Bjarnason disponerte. Flere spillere ble spart, og enkelte spillere måtte spille i uvante posisjoner.

– Vi hadde flere ulike konstellasjoner. På bakgrunn av det synes jeg vi gjør en god kamp, og er til tider det beste laget. Vi tar med oss mye positivt fra denne kampen.

– Totalt sett synes jeg vi leverer en meget god kamp hvor det legges ned mye bra arbeid, avslutter Bjarnason.

«Totalt sett synes jeg vi leverer en meget god kamp hvor det legges ned mye bra arbeid». Ólafur Örn Bjarnason

KAMPFAKTA

Treningskamp, Brunnmyra på Hellvik:

EIK – Bryne 2-2 (2-1)

Mål: 1-0 (5) Stian Sleveland, 2-0 (22) Stian Sleveland, 2-1 (26), 2-2 (80)

Dommer: Ole Gya, Helleland IL

EIKs lag: Daniel Hagen – Chris Sleveland, Stian Sleveland, Kim Robert Nyborg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kenneth Grande, Aleksandar Corovic, Marius Andersen – Sverre L. Larsen, Bubacarr Sumareh, Roy Miljeteig

Innbyttere: Henning Romslo, Roger Ekeland, Vegard Eltervåg

 

Share