EIK-treneren ser frem til gode forberedelser i Spania

Torsdag satte A-laget kursen for Spania og én ukes treningsleir. Ólafur Örn Bjarnason tror uken på Spanias solkyst vil være svært verdifull.

TRENINGSLEIR I SPANIA

EIK-treneren varsler at det blir mange treninger og harde økter under uken i Spania. Målet med treningsleiren er å gjøre siste finpuss før sesongen sparkes i gang i midten av april.

– Tanken er å trene mye. Men det er viktig at spillerne får muligheten til å hente seg inn igjen etter to tøffe kamper på én uke, sier EIK-treneren.

Fokus på lagdelene

Fokuset under treningsleiren vil være de forskjellige lagdelene.

– Vi ønsker å jobbe mye med hver enkelt lagdel under denne uka. Det er viktig at spillerne får en enda dypere forståelse av hvordan vi ønsker at vi skal fremstå. Det får vi muligheten til nå, ettersom forholdene er gode, og det er varmere i været, sier han.

«Vi ønsker å jobbe mye med hver enkelt lagdel under denne uka. Det er viktig at spillerne får en enda dypere forståelse av hvordan vi ønsker at vi skal fremstå. Det får vi muligheten til nå, ettersom forholdene er gode, og det er varmere i været». Ólafur Örn Bjarnason

– Det er også viktig at vi jobber med å forbedre det vi ikke har vært så gode på i treningskampene denne vinteren, legger han til.

– Med denne harde vinteren vi har vært gjennom, har vi ikke hatt mulighet for å stå stilt på treninger for å diskutere. Til det har det vært for kaldt. Nå får vi muligheten til å kjøre en helt annen type treninger, sier Bjarnason.

To treningsøkter til dagen

Det vil legges opp til doble treningsøkter hver dag.

– Vi vil kjøre en økt på formiddagen og en på ettermiddagen. En av dagene tar vi oss imidlertid fri på ettermiddagen. Det blir også veldig fokus på å bygge samhold og mye teambuilding.

Foto: Rune Eikeland

«Med denne harde vinteren vi har vært gjennom, har vi ikke hatt mulighet for å stå stilt på treninger for å diskutere. Til det har det vært for kaldt. Nå får vi muligheten til å kjøre en helt annen type treninger». Ólafur Örn Bjarnason

Share