EIK forsterker med ny midtbanespiller

Sanel Bojadzic da han signerte for oss i 2018.

Sanel Bojadzic blir ny EIK-spiller. Midtbanespilleren kommer fra divisjonskollega Vidar.

PRESSEMELDING

EIK Fotball er svært fornøyde med å offentliggjøre at Sanel Bojadzic blir ny EIK-spiller. 19-åringen kommer fra Vidar og sluttet seg denne uken til A-lagstroppen til trener Ólafur Örn Bjarnason. Spilleren har skrevet under på en kontrakt som binder han til de gule og svarte ut 2018-sesongen.

Anvendelig spiller

– Vi er veldig glade for at Bojadzic nå har blitt EIK-spiller. Han er en svært anvendelig spiller som kan brukes i mange posisjoner, blant annet i midtbaneleddet og på back/ving, sier sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan.

– Han er en eksplosiv spiller som er god til å utfordre. Med Bojadzic på plass, har vi enda bedre bredde i troppen og et nytt alternativ på flere plasser på laget, noe som er viktig for oss, uttaler Bijan.

«Vi er veldig glade for at Bojadzic nå har blitt EIK-spiller. Han er en svært anvendelig spiller som kan brukes i mange posisjoner, blant annet i midtbaneleddet og på back/ving». Ojan Bijan

Den tidligere Klepp-spilleren var for øvrig på prøvespill i EIK tidligere i sesongoppkjøringen.

– Han er en veldig ung og spennende spiller som vi gleder oss veldig til å følge med på videre. Han har et stort potensial, sier Bijan.

Gleder seg

19-åringen selv er svært glad for at han nå er klar for tigrene.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Inntrykket av EIK er svært positivt, og det er en klubb med ambisjoner som jeg tror kan passe meg veldig bra, sier Bojadzic.

Bojadzic var på banen for Vidar i PostNord-ligaen i fjor 15 ganger. 19-åringen har tidligere spilt for Klepp i mange sesonger. For A-laget til Klepp står han bokført med 49 kamper og 36 scoringer.

EIK Fotball ønsker Sanel Bojadzic velkommen til klubben.

» Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Inntrykket av EIK er svært positivt, og det er en klubb med ambisjoner som jeg tror kan passe meg veldig bra». Sanel Bojadzic

Share