Fabian Hovland blir ny EIK 2-trener

Fabian Hovland skal lede EIK 2 sammen med Stian S. Hunnestad i årets 3. divisjon.

PRESSEMELDING

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at Fabian Hovland blir ny medtrener sammen med Stian S. Hunnestad for rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen. Hovland kommer fra Forus & Gausel og skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2018-sesongen.

– Klubben er veldig fornøyd med å få Fabian Hovland på plass. Han har svært gode meritter fra sin trenerkarriere hvor han blant annet var med på å rykke opp med rekruttlaget til Vidar. Hovland er en trener med en brennende lidenskap for faget, sier sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan.

«Klubben er veldig fornøyd med å få Fabian Hovland på plass. Han har svært gode meritter fra sin trenerkarriere hvor han blant annet var med på å rykke opp med rekruttlaget til Vidar. Hovland er en trener med en brennende lidenskap for faget». Ojan Bijan

– Vi tror Fabian Hovland har mye å tilføre rekruttlaget. Hovedoppgaven er å utvikle et talentfullt lag videre, sier Bijan.

Klubben måtte ut på ny trenerjakt da Lars Arne Stavnheim valgte å trekke seg som trener. EIK Fotball ønsker å takke Stavnheim for arbeidet han har utført og det gode fundamentet han har bygget i sesongoppkjøringen.

Spennende utfordring

Fabian Hovland har allerede vært i aksjon på treningsfeltet for EIK 2 i en liten periode. Han gleder seg stort til å komme i gang med sesongen.

» Det er en veldig spennende utfordring. Det er ingen tvil om at vi har en tøff oppgave foran oss, men jeg har stor tro på denne spillergruppen og hele klubben for øvrig». Fabian Hovland

– Det er en veldig spennende utfordring. Det er ingen tvil om at vi har en tøff oppgave foran oss, men jeg har stor tro på denne spillergruppen og hele klubben for øvrig, sier EIKs nye trener.

– Jeg synes EIK fremstår som en veldig spennende klubb, og jeg er glad for å kunne bli en del av den, sier Hovland.

Hovland er tydelig på at hans største hovedfokus er spillerutvikling.

– Til nå har jeg fått inntrykk av at det er en veldig sulten spillergruppe som ønsker å utvikle seg videre. Det er et bra utgangspunkt og vårt hovedfokus. Samtidig er målet at vi skal beholde plassen i 3. divisjon, sier Hovland.

«Til nå har jeg fått inntrykk av at det er en veldig sulten spillergruppe som ønsker å utvikle seg videre. Det er et bra utgangspunkt og vårt hovedfokus. Samtidig er målet at vi skal beholde plassen i 3. divisjon». Fabian Hovland

EIK Fotball ønsker Fabian Hovland velkommen til klubben!

 

 

Share