EIK Fotball viderefører samarbeidet med Tryg

Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap og forsikrer 2,55 millioner privatkunder, og 140 000 virksomheter.

SAMARBEID

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at samarbeidet med forsikringsselskapet Tryg videreføres. Det ble klart da avtalen mellom EIK Fotball og Kaj Morten H. Thorsen i Tryg signerte avtalen denne uken.

Lokalt i regionen er Tryg representert ved Thorsen. Han tilbyr bedriftsforsikringer, samt tjenestepensjonene til Nordea.

Samfunnet vi er en del av

– Samfunnsansvar i Tryg handler om hvordan vi samehandler med omgivelsene vi er en del av, både lokalt, regionalt og nasjonalt, uttaler Thorsen.

«Samfunnsansvar i Tryg handler om hvordan vi samehandler med omgivelsene vi er en del av, både lokalt, regionalt og nasjonalt». Kaj Morten H. Thorsen

Som viktige fyrtårn i dette arbeidet står satsingen til Tryg på natteravnene og utplassering av livbøyen. Begge er nasjonale tiltak med henholdsvis 360 natteravngrupper og 34.000 livbøyer over hele landet.

Daglig leder i EIK Fotball er svært fornøyd med at avtalen forlenges.

– Vi er utrolig glade for at Tryg fortsetter i vårt sponsornettverk. De er en solid aktør som vi gleder oss over å ha på laget. Businessnettverket vårt viser lojalitet og er i tillegg voksende. Det setter vi stor pris på, sier Kenneth Andersen.

EIK er stolte av å kunne fortsette dette samarbeidet, og om noen ønsker å høre mer om hva Tryg/Nordea kan tilby deres bedrift, anbefaler vi å kontakte Kaj Morten H. Thorsen på tlf: 917 73 909, eller på mail: thokaj@tryg.no

«Vi er utrolig glade for at Tryg fortsetter i vårt sponsornettverk. De er en solid aktør som vi gleder oss over å ha på laget. Businessnettverket vårt viser lojalitet og er i tillegg voksende. Det setter vi stor pris på». Kenneth Andersen

Share