EIK overbeviste stort i generalprøven mot Vard Haugesund

EIK overbeviste stort og vant komfortabelt 5-0 i generalprøven mot Vard Haugesund. Sanel Bjoadzic scoret i debuten.

TRENINGSKAMP: VARD HAUGESUND – EIK 0-5 (0-1)

De gule og svarte leverte en oppløftende generalprøve en uke før alvoret braker løs i PostNord-ligaen. EIK vant hele 5-0 etter scoringer fra Mathias K. Perttamo, Kenneth Grande (2), Sanel Bojadzic og Bubacarr Sumareh.

I første omgang totaldominerte tigrene kampen, og det var nesten utrolig at det måtte spilles nesten en halvtime før den første ballen gikk i mål. Mathias K. Perttamo ordnet 1-0 etter flott forarbeid av Jørgen Olsen. Stillingen ved sidebyttet var 1-0. Det siste kvarteret av første omgang kom hjemmelaget noe mer med i kampen, men det var ingenting å si på EIK-ledelsen, som burde vært større.

Scoret 4 etter pause

Etter hvilen fortsatte EIK å dominere kampen. Kenneth Grande la på til 2-0 med et kjempeskudd fra om lag 25 minutter. Deretter var det duket for debutant Sanel Bojadzic. Innbytteren scoret på sitt første spark på ballen etter innhoppet, og med 3-0 var kampen i realiteten punktert. Vard Haugesund ble redusert til ti mann da en av deres spillere ble utvist.

EIK fortsatte å trykke på og Kenneth Grande var ikke ferdigscoret for dagen. Midtbanespilleren var lysten på flere langdistansemål, og han fikk muligheten på frispark fra 20 meter noen minutter før slutt. Han benyttet muligheten og satte ballen direkte i mål. Kampens siste mål ble satt inn av Bubacarr Sumareh, som fastsatte sluttresultatet til 5-0 med sin scoring mot gamle lagkamerater i Vard Haugesund.

Neste kamp er seriepremieren mot Vålerenga 2 på Intility Arena neste søndag.

KAMPFAKTA

Treningskamp, Haugesund:

Vard Haugesund – EIK 0-5 (0-1)

Mål: 1-0 (24) Mathias K. Perttamo, 2-0 (56) Kenneth Grande, 3-0 (72) Sanel Bojadzic, 4-0 (85) Kenneth Grande, 5-0 (90) Bubacarr Sumareh

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Jørgen Olsen, Kristian Strande, Marcel Wawrzynkiewicz, Stian Sleveland – Henning Romslo, Aleksandar Corovic, Sverre L. Larsen – Bubacarr Sumareh, Mathias K. Perttamo, Roy Miljeteig

Benyttede innbytter:  Sander Remme, Stein Johnny Myklebust Sanel Bojadzic, Roger Ekeland, Kenneth Grande

Share