EIK 2 klare til seriestart: – Gleder oss voldsomt

Lørdag er ventetiden omme for EIK 2. Da sparkes den historiske sesongen i gang for rekruttene i Norsk Tipping-ligaen.

EIK 2 – PORS GRENLAND LØRDAG KLOKKEN 16.00

De gule og svarte har vært gjennom en lang sesongoppkjøring, men på lørdag starter alvoret. Pors Grenland gjester Egersund og Husabø, et lag som det er ventet vil kjempe i toppen.

EIK 2-trener Fabian Hovland kom inn som ny trener for bare noen uker siden. Han har delt ansvar sammen med Stian S. Hunnestad.

– Fokuset mitt har vært å bli kjent med spillergruppa, og spillerne individuelt. Her har Stian S. Hunnestad vært til veldig god hjelp, sier Hovland foran serieåpningen.

– Samtidig har vi prøvd å få inn en grunnleggende forståelse for måten vi ønsker å fremstå på når sesongen starter. Den siste tiden har hovedfokuset vårt vært mer utvikling enn sesongstart, fortsetter den ferske EIK 2-treneren.

«Vi kommer nok til å trenge mer tid for å få alle brikkene på plass, men guttene har vært veldige åpne, positive og læringsvillige». Fabian Hovland

Trenger tid

Selv om det skal spilles om tre poeng på lørdag, er treneren tydelig på at laget hans trenger tid før spillestilen vil sitte skikkelig.

– Vi kommer nok til å trenge mer tid for å få alle brikkene på plass, men guttene har vært veldige åpne, positive og læringsvillige, sier Hovland.

Han er ikke i tvil om at laget gleder seg veldig til å spille om poeng.

– Ingenting er kjekkere enn å spille kamper og å komme i gang med sesongen. Det gleder vi oss veldig til, sier Hovnald.

Pors er favoritter

EIK 2-treneren anser lørdagens motstander som den store favoritten til oppgjøret.

– Pors er storfavoritt i oppgjøret. De består av mange gode spillere, og er ett av lagene som er favoritter til å rykke opp. Jeg forventer at de kommer med en offensiv tilnærming hvor de ønsker å ha mye ball, og de vil styre kampbildet store deler av kampen, spår Hovland.

– Vi skal bite godt i fra oss og jeg håper på en god kamp med god støtte fra tribunen, oppfordrer Hovland.

Lørdagens serieåpning i Norsk Tipping-liga har avspark klokken 16.00 på B&G-banen på Husabø.

Foto: Ørjan Nodland

«Pors er storfavoritt i oppgjøret. De består av mange gode spillere, og er ett av lagene som er favoritter til å rykke opp. Jeg forventer at de kommer med en offensiv tilnærming hvor de ønsker å ha mye ball, og de vil styre kampbildet store deler av kampen». Fabian Hovland

 

Share