Hunnestad om EIK 2: – En perfekt start

EIK 2 og det nye trenerteamet Stian S. Hunnestad og Fabian Hovland fikk en kanonstart på sin nye tilværelse i Norsk Tipping-ligaen. Spillerne får ros fra trenerduoen.

EIK 2 – PORS GRENLAND 2-1 (2-0)

Det var mange som ikke levnet EIK 2 de store mulighetene i lørdagens seriepremiere mot Pors Grenland. Men de gule og svarte leverte en svært god forestilling, og sikret at alle tre poengene ble igjen i Egersund etter å ha vunnet 2-1.

– Vi starter kampen veldig bra, og med et tidlig mål i åpningen, fikk laget senket skuldrene. Det var utrolig viktig, sier Stian S. Hunnestad.

– Ekstra gledelig var det at 16 år gamle Thomas Hallan-Christensen scoret, legger han til.

«Vi starter kampen veldig bra, og med et tidlig mål i åpningen, fikk laget senket skuldrene. Det var utrolig viktig». Stian S. Hunnestad

Fornøyd med den første timen

EIK 2-treneren var særlig fornøyd med den første timen på B&G-banen.

– Jeg er veldig fornøyd med de første 60 minuttene. Den siste halvtimen går vi litt tomt for krefter, men vi fikk likevel til et par gode overganger som kunne gitt oss flere mål, oppsummerer Hunnestad.

– Mot slutten blir satt under et stort press, men vi klarte heldigvis å holde unna, fortsetter han.

«Jeg må rose spillerne for en fantastisk innstilling og innsats gjennom hele kampen. Ekstra gledelig var det å avslutte kampen med hele tre 16-åringer på banen». Stian S. Hunnestad

Hyllet lagmoralen

Hunnstad trakk fram lagmoralen som en viktig faktor for triumfen.

– Jeg må rose spillerne for en fantastisk innstilling og innsats gjennom hele kampen. Ekstra gledelig var det å avslutte kampen med hele tre 16-åringer på banen, sier han og avslutter:

– Nå har vi fått en perfekt start og gleder oss veldig til fortsettelsen.

Foto: Tore Skailand

 

Share