Jenter 13 ladet opp til sesongen med turnering

EIKs Jenter 13 deltok i helga på Hinna Park-Cup.

JENTER 13

Dette er en 9-er turnering for 12- og 13-årsklassen. De stilte med to lag, og ville bruke kampene som et ledd i oppkjøringen til seriekampene starter.

Etter lørdagens kamper lå EIK 1 og Frøyland helt likt, og det måtte derfor omkamp til for å avgjøre hvem som skulle gå videre til A- sluttspillet. Etter en god kamp og 3-0 til EIK ble det Hinna som var motstander i semifinalen. Hinna ble for sterke, men jentene tok revansje mot Brodd i bronsefinalen og sikret 2-1 etter «golden goal» i første ekstraomgang.

EIK 2 spilte tre gode kamper i puljespillet. To uavgjort og én seier. Det holdt likevel ikke til plass i A-sluttspillet. I semifinalen i B-sluttspillet ble det et surt tap etter «golden goal» i ekstraomgangene.

Totalt sett var det ei kjekk turnering, med god og jevn motstand for begge lag.

Share