Suksess for jenter 12 på cup

Hele 24 spillere fra jenter 12 reiste til Stavanger for å spille cup i helgen.

JENTER 12

Jenter 12 deltok i helgen på Hinna Park Cup. Dette var første turnering i 9 formatet for laget, og siste innspurt av sesongoppkjøringen.

24 jenter var med. Tre av jentene kommer fra J-11-laget, som tidvis hospiterer opp med laget. Både sportslig og sosialt ble cupen en suksess. De stilte med to jevne lag og møtte god motstand. EIK 1 vant første kamp 3-1 mot Hinna 1, deretter ble Brodd slått 7-1 før Hinna 2 ble slått 3-0 i siste kamp.

EIK 2 vant første kamp 2-0 mot Kåsen, deretter ble Hinna 1 slått 4-1 før Hinna 2 ble slått 3-1. Siste kampen til EIK 2 ble spilt inne på Viking stadion. Dette ble en veldig kjekk opplevelse der alle EIK-jentene fikk leke seg inne på det nye kunstgressteppet før kampstart.

Nå venter sesongstart neste uke, der de stiller med ett lag i nivå 1 og ett i nivå 2. Både Hinna og Brodd spilte på nivå 1 i fjor, så vi håper og tror vi er godt forberedt til seriekampene i neste uke.

Share