EIK-rekruttene fikk det tungt mot Halsen

EIK 2 gikk på et 6-0-nederlag borte mot Halsen lørdag.

HALSEN – EIK 6-0 (4-0)

Det ble en tung første omgang for de gule og svarte mot Halsen. Keeper Daniel Hagen måtte innse at det ble hele fire baklengs før sidebyttet. EIK 2 holdt imidlertid nullen frem til 20 minutter var spilt. Da scoret hjemmelaget to ganger på tre minutter.

Da drøye halvtimen var spilt økte vertene til 3-0 og tre minutter senere scoret de ytterligere ett mål. Dermed var stillingen ved sidebyttet 4-0 til Halsen.

To baklengs etter hvilen

Etter sidebyttet skulle det bli ytterligere to baklengsmål for de gule og svarte. Snaue timen var spilt da Halsen la på til 5-0. Fire minutter senere økte hjemmelaget til 6-0. Det ble også kampens siste scoring, og dermed endte det med et 6-0-tap for EIK 2 i seriedebuten på bortebane.

«Det ble rett og slett et tøft møte med voksenfotballen i dag. Det var merkbart at vi dro på kamp med en tropp med snittalder på 19 år, og Vegard Eltervåg bidrar kraftig med å dra opp det snittet». Fabian Hovland

Ung tropp

EIK 2-trener var naturlig nok ikke fornøyd med prestasjonen, men minner om at de disponerte et svært ungt lag mot Halsen.

– Det ble rett og slett et tøft møte med voksenfotballen i dag. Det var merkbart at vi dro på kamp med en tropp med snittalder på 19 år, og Vegard Eltervåg bidrar kraftig med å dra opp det snittet. I tillegg måtte Sander Haugstad kaste inn håndkleet før kampstart. Ikke nok med det så mister vi Thomas Hallan-Christensen før det har gått 30 minutter av kampen med skade, og Vegard Eltervåg hallveis i andre omgang etter en albue i ansiktet, kommenterer Hovland og fortsetter:

– Men vi skal på ingen måte bruke det som unnskyldning. Tvert i mot så er vi nødt til å lære av sånne kamper som dette, og forbedre oss. Som jeg har uttalt tidligere, så vil guttene variere i form, og vi blir nødt til å heve oss, og jeg forventer en mental reaksjon av guttene allerede i neste kamp, sier Hovland.

«Nå blir det viktig å nullstille i hodet, og vise hva som bor i oss, fordi det bor mye i guttene, og det skal ut i neste kamp». Fabian Hovland

Bra motstand

Det var imidlertid et svært godt Halsen-lag EIK 2 møtte lørdag.

– Vi skal heller ikke ta noe fra et velfungerende Halsen. De var best i store deler av kampen. Vi må fortsette å fokusere på utvikling, og bruke neste uke på å trene godt før vi tar imot Tønsberg. Vi håper å få med oss samme støtte som mot Pors i den kampen, og lover å vise at vi spiller med hjerte utpå drakten. Nå blir det viktig å nullstille i hodet, og vise hva som bor i oss, fordi det bor mye i guttene, og det skal ut i neste kamp, avslutter Hovland.

Neste kamp for EIK-rekruttene er hjemme mot FK Tønsberg neste søndag klokken 13.00.

KAMPFAKTA

Seriekamp i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 3, Bergeskogen:

Halsen – EIK 6-0 (4-0)

Mål: 1-0 (20), 2-0 (23), 3-0 (33), 4-0 (36), 5-0 (58), 6-0 (62)

Dommer: Morten Stakkestad Flaten

EIKs lag: Daniel Hagen – Alexander B. Svanes, Stein Johnny Myklebust, Vegard Eltervåg – Sander Remme, Sanel Bjoadzic, Stefan Ghilom, Tomas Mulugheta, Thomas Hallan-Christensen (Sander Haugstad fra 30) – Simen Haughom, Bjørn Sæternes Stapnes

Benyttede innbyttere: Sander Haugstad, Ola Stangeland, Hallvar Steinskog, Jørgen Myklebust

Share